Assassin's Creed 'in Son Sürümü Valhalla Tanıtıldı



Assassin's Creed serisindeki son oyun resmi olarak açıklandı. Assassin's Creed Valhalla , oyuncuları Odin'in zaferi için fethetmesi ve inşa etmesi gereken bir Viking savaşçısını kontrol altına alıyor.

İşte Hikayesi

Assassin's Creed serisi, dünya tarihi boyunca çeşitli ortamlarla karşımıza çıktı ve Valhalla , İngiltere'nin Viking istilaları sırasında 8. yüzyılın sonlarına doğru başlar.

Oyuncular, İngiliz Adaları'nda İskandinav yerleşimleriyle savaşmak, fethetmek ve inşa etmek için İngiltere'ye gezilere götürecek bir Viking akıncısı olan Eivor'u kontrol edecekler. Vikinglere karşı çıkmak, Anglo-Sakson direnişini Viking işgalcilerine yönlendiren Wessex'in kralı Büyük Aelfred'dir.


Valhalla Karakter seçimi özelliği sunuyor

Oyun, insanların Assassin's Creed Odyssey gibi son girişlerinde hoşlandığı RPG öğeleriyle karşımıza çıkacak . Oyuncular Eivor'u erkek veya kadın yapmaya karar verebilir ve kahramanlarını çeşitli kıyafetler, dövmeler ve aksesuarlarla özelleştirebilirler.

Özelleştirme cilt derinliğinden daha fazla olacaktır. Oyuncular kılıç, yay, hatta çift eksenli baltalar da dahil olmak üzere çeşitli silahlarla savaşabilir ve farklı beceriler ve donanımlar donatmak oyuncuların farklı yaklaşımlar almasını sağlar. Geçmiş oyunlarda olduğu gibi, Valhalla açık bir dünyaya sahip olacak. Savaşın ötesinde, oyuncular avlanma, balık tutma ve uçma görevleri olarak bilinen savaşlara girebilecekler.

Assassin's Creed Valhalla ne zaman çıkacak ve Ön Sipariş ne zaman olacak ?

Valhalla'nın 2020 tatil sezonunda çıkması planlanıyor ve oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Google Stadia'da mevcut olacak.

PC kullanıcıları şimdi  Epic veya Ubisoft mağazalarında ön sipariş verebilirler.


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski