Google Chrome Windows 7 için destek süresini yeniledi !

 

Google daha önce Windows 7 için Chrome desteğini 1 yıl daha genişletmişti. Yeni destek süresi ile bu süre 6 ay daha uzadı. Bu desteğin Windows 7 kullanıcılarına bildirilmesi hala eski sürümü kullanan kullanıcıların yeni bir sistem güncellemesinin pandemi döneminde zor olacağı düşüncesinden kurtulmalarını sağlayacak.

Chrome, Windows 7 desteğini en az 15 Ocak 2022'ye kadar uzatıyor. Bu, önceden bildirilen 15 Temmuz 2021 tarihinden itibaren 6 aylık bir uzatma daha eklediği anlamına geliyor. Şirket, kurumsal müşterilerinin koşullarını değerlendirmeye devam edeceğini iddia ediyor. Gelecekte herhangi bir ek değişikliği daha ayrıntılı olarak iletecekler.

Şirket tarafından yapılan açıklamada Google, "Windows 10'a geçiş, birçok kuruluşun yıl için yol haritasının bir parçasıydı. Ancak BT ekipleri için yeni öncelikler ortaya çıktıkça, kuruluşların% 21'inin hala Windows 10.1'e geçiş sürecinde olduğunu duyduk. Bu destek uzantısı ile, yükseltmeleri devam eden kuruluşlar, kullanıcılarının Windows'ta kalacağından emin olabilirler.Windows 7, Chrome'un güvenlik ve üretkenlik avantajlarından yararlanmaya devam edecek. BT ekipleri ayrıca, bulut yönetimine sürekli yatırımımız, kurumsal güvenlik yeteneklerimiz ve işletim sistemi sürümlerinde daha geniş ekosistemle daha yakından entegre olma planlarımız dahil olmak üzere Chrome'un mevcut kurumsal yeteneklerinden ve gelecekteki yol haritasından yararlanabilir. " şeklinde bir kelime ile açıklama yaptı.

Son zamanlarda Chrome, tarayıcıda bazı büyük güncellemeler de yaptı. Şirkete göre, yükseltme, son birkaç yıldan beri performans açısından en büyüklerden biriydi. Google ayrıca Chrome'a ​​Tab arama, yeni bir Sekme sayfası ve çok daha fazlası gibi bazı özellikler de ekleyecek. Google'a göre performans yükseltmeleri anında kullanıma sunulurken, yeni özellikler önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...
Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski