En iyi 5 ses bombası önerileri

Akıllı telefonlarımız sayesinde hayatımızın her anında müzik dinleyebiliyoruz  fakat çoğu zaman telefonlarımızın hoparlörleri yeteri kadar verim sağlayamıyor işte bu andalar da Bluetooth Hoparlör devreye giriyor. Her bütçeye uygun en iyi ses bombalarını derledik.

  • JBL Clip 3 Ipx7 Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Jbl clip3, köşesiz ve yuvarlak tasarıma sahip olmasını  yanı sıra üst kısmında yer alan asma halkası sayesinde dilediğiniz yere götürebilirsiniz hatta kemerinize bile takabilirsiniz. Su geçirmez özelliğe sahip olan JBL clip3 Denizde, havuzda ve sırt çantanıza takarak gittiğiniz her yere sizinle birlikte gelir. Yüksek performanslı ses teknolojisi sunan gelişmiş fonksiyonları ile kullanıcının müzik dinleme keyfini ikiye katlar.
Fiyat performans ürünü olan JBL clip3 460 TL'ye sahip olabilirsiniz.

  • Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth Hoparlör


Ultimate Ears Wonderboom Bluetooth hoparlör, şık tasarımı ve kullanıcıların zevklerine göre çok fazla renk seçeneği sunuyor. Ultimate Ears hoparlör, kullanıcılarına tek şarjda 10 saate kadar müzik keyfi sunuyor. Stereo ses çıkışına sahip olan Ultimate Ears marka Bluetooth taşınabilir hoparlör aynı zamanda 360 derece de güçlü ses yayma özelliğiyle geliyor. Su geçirmemesi de artı bir özellik.
  
 760 TL ödeyip bu hoparlöre sahip olabilirsiniz.

  • HARMAN KARDON Onyx Studio 5

Fiyat olarak aralarında en yüksek meblaya sahip olanlardan biri olan Harman Kardon müzik severlerin ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak bir hoparlör. Bu hoparlör evinizde hem bir aksesuar gibi dururken hem de sizi verdiği ses kalitesiyle müziği tam anlamıyla dinlemenize olanak sağlayacak.

 Hoparlörün fiyatına gelecek olursak, 1800 TL 'ye sahip olabilirsiniz.

  •  JBL Go2  Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 

Go2  Su Geçirmez Taşınabilir Bluetooth Hoparlör her yere yanınızda götürebileceğiniz kadar ufak ve su geçirmez bir hoparlör. Tek şarjda 5 saate kadar müzik dinleme imkanı sunuyor. Ayrıca dahili gürültü önleyici mikrofonu ile telefon görüşmesi yapmanıza imkan sunuyor.  


330TL ödeyerek bu cihaza sahip olabilirsiniz.


  • Marshall Stockwell II


Marshall stockwell  bluetooth  hoparlör, kalitesi ve klasik Marshall tasarımıyla evinize götürdüğünüz her yere havasını katarken  canlı perfomans gibi hissettiren  yüksek ses kalitesiyle müzik zevkini fazlasıyla yaşatırken bluetooth bağlantısıyla müzik dinlemeyi kolaylaştıran bir cihaz. 2500 TL ile listedeki en pahalı hoparlör.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski