Pubg, Steam'e gelen yeni sürüm ile kullanıcılara sınırlı bir süre ücretsiz deneme süresi verecek!


7.2 güncellemesinin yayınlanmasından birkaç gün sonra, PUBG Corp. en ünlü battle royale oyunlarından birinin Steam'de oynamakta özgür olacağını duyurdu. Ancak, bu ücretsiz teklif sınırlı bir süre teklifi sadece bir kaç gün boyunca geçerli olacak.

PUBG'yi 4 - 8 Haziran tarihleri ​​arasında Steam'de ücretsiz olarak oynayabilirsiniz; ve oyunu satın almak isterseniz bu dönemde %50 indirimli fiyatla satışa sunulacak bu kaçırılmayacak teklifle Pubg'nin yeni sürümünü gelen güncelleme ile satın alabilirsiniz.

Genel olarak bakacak olursak yeni sürümle birlikte hiçbir şey ödemeden PUBG denemek isteyenler ama vereceği ücretten emin olamayanlar için mükemmel bir fırsat sunuyor. Oyunu paranızın karşılığını bulursanız, yarı fiyatına satın alabilirsiniz. Sonuçta bunun kötü bir teklif olmadığını söyleyebiliriz.


PUBG geçtiğimiz günlerde PC için iki faktörlü kimlik doğrulamanın yanı sıra Sıralamalı modunu tanıtmak için 7.2 güncellemesini yayınladı. Hem Sıralamalı Mod hem de 2FA'nın  hile yapanlardan kurtularak oyunun ölmesini önlemek için güzel bir hareket segileyerek kullanıcı elinde tutmayı amaçlıyor.

Bununla birlikte, PUBG, oyunun normal modunda botları da içeriyordu ve oyunun içinde bulunan botlar birçok PUBG oyuncusunu hayal kırıklığına uğrattı. Pubg bu sürümle gelecek olan, güncel tanıtılan Sırala  Modunda bot olmayacağını yaptığı açıklamada bildirdi.

PUBG'nin oyuncu tabanını kaybettiğini inkar etmek zordur, çünkü esas olarak dolandırıcılarla doludur. Ayrıca, birçok oyuncu hem ücretsiz olması hemde kaliteli grafikler olması sebebiyle Call of Duty Warzone ve Apex Legends gibi diğer battle royale oyunlarına doğru göç ediyor.


PUBG'den farklı olarak, rakipler en başından beri hile yapanlara karşı güçlü önlemler uygulamaya başladı. Hem COD Warzone hem de Apex Legends'ın oynaması serbest olması oyuncuların bu oyunları denemeyip denememe düşüncesine kapılma düşüncesini engelliyor, bu serbest kullanım kullanıcılara kaybedecek bir şey sunmadığı içinde kullanıcılar daha çok bu yöne yöneliyor. Ücretsiz bir kullanım sunulması aslında bu oyunları bu kadar zirveye taşıyan en önemli basamakları teşkil ediyor.

Yani, belkide PUBG'nin sadece birkaç gün için değilde biraz daha uzun bir süre ücretsiz olması oyunun kullanımını daha üst seviyelere taşıyabilir. Çünkü oyunu denemek isteyen birçok insan var. Ancak tüm eleştiriler yüzünden oyuna para harcamak istemiyorlar.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski