Xiaomi Mi Band 5 yepyeni özelliklerle geliyor, İşte detaylar!


Xiaomi'nin yaklaşmakta olan Mi band 5'i çeşitli pazarlardan sertifika alarak yakın zamanda piyasaya sürülmeye hazırlanıyor...

Şuanda açıklanan bilgilerde;

- Mi Band 5'in 1,2 inç OLED ekrana sahip olduğu onaylandı.
- Ek olarak Mi Band 4C adı altında, sadece yeniden yapılandırılmış bir Redmi Bandı'da Mi band 5'in yanına eklenebilir.
- Her iki fitness grubunun da bu yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Mi Band kondisyonunu takip etmek isteyenler için bileğinize kişisel kondisyon uzmanı almanın en uygun yollarından biridir. Geçen yılki Mi Band 4, eski model üzerinde birtakım gösterişli yükseltmeler getirdi ve basit bir spor bandından daha akıllı saatlere benziyordu. Mi Band 5'in çeşitli ülkelerde sertifika almakla meşgul olduğunu görmek için uzun süre beklemek zorunda kalmayabiliriz.


Mi band 5'in raporunu incelediğimizde rapor, Xiaomi'nin yeni model olarak adlandırması beklenen Mi Band 5'in Tayvan'da sertifikalandırıldığını gösteriyor. Mi Band 5, 1,2 inç büyüklüğünde ekran boyutuyla birlikte karşımızda olacak. Mi band 4 e baktığımızda 0,95 inç büyüklüğünde bir ekran görüyoruz ve Xiomi'nin ekranı 0,2 mm büyüttüğü verilerine ulaşmış oluyoruz. 

Raporda, Mi Band 5'in bir OLED paneli kullanacağı belirtiliyor; Diğer özelliklerin hiçbirinden bahsedilmedi, ancak Xiaomi'nin en azından kalp atış hızı monitörü ve daha fazla spor modu gibi tüm temel özellikleri sunmasını bekleyebilirsiniz. Mi band 4'ü incelediğimizde AMOLED ekranla karşılaşıyoruz.


1.2 inçlik bir ekranla, Mi Band 5'in tasarımının Redmi Band'a benzer olabileceğini söyleyebiliriz. Bu nedenle, Mi Band 5'in Fitbit izleyicilerini şekillendiren kare bir kadran bekleyebiliriz. Xiaomi pilin boyutunu artırabilir ve belki de tamamen dokunmatik bir ekran içerebilir. Daha büyük ekrana sahip olduğu için mesajlar daha kolay görüntülenebilir.

Xiaomi ayrıca Tayvan'da bir Mi Band 4C'yi test ediyor ve listelemeye hazırlanıyor, bu da yeni bir marka modeline sahip bir Redmi Bandı olacak gibi görünüyor. Redmi Band, 1.08 inç ekrana sahip ve 14 günlük pil ömrüne eşlik ederek tüm standartlara uygun bir akıllı bileklik sınıfında yer alıyor.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski