En iyi Kablosuz kulaklık önerileri


 Apple AirPods Pro

Neden satın almalısınız: 

Orijinal AirPod'ların en iyi özelliklerini korurlar ve daha iyi ses, aktif gürültü iptali ve su direnci eklerler.

Bu kulaklığı kimler almalı: 

Genel olarak Airpods'u denemeyen yoktur. Airpods deneyiminden memnun kalan kullanıcılar.

Neden Apple AirPods Pro:

AirPods , ikonik tasarımı, kullanım kolaylığı ve iPhone ve diğer iOS cihazlarıyla sıkı entegrasyonu sayesinde gerçek kablosuz kulaklık başlıkları devriminin örnek olan parçası oldu. Ama mükemmel olmaktan çok uzaklar ses kalitesi olarak daha fazla kendini geliştirmesi gerekiyor. Orta düzey ses kalitesi ve ter ya da suya dayanıklılık en çok ön plana çıkan özellikleri arasındadır.


Sennheiser Momentum True Wireless 2

Neden satın almalısınız: 

Olağanüstü pil ömrü ve sağlam özellikleri ile günümüzde mevcut olan en iyi ses veren gerçek kablosuz kulaklıklardır.

Bu kulaklığı kimler almalı: 

Uzun ömürlü, şık tasarımlı tomurcuklarda mümkün olan en iyi sesi isteyenler için idel bir kulaklık.

Neden Sennheiser Momentum True Wireless 2

Birinci nesil Momentum True Wireless, üst düzey bir fiyata gelmelerine rağmen ciddi derecede üst düzey ses sağladı. Pil ömründe de eksiklerdi.

Momentum True Wireless 2, eski kulaklıklarındaki eksiklikleri çözmeye çalıştı. Sennheiser, tek bir şarjla çalma süresini dört ila yedi saat arasında artırdı ve toplam 28 saat boyunca üç ek şarj içermek üzere kulakiçi kulaklıkların şarj çantasını güçlendirdi.

Sony WF-1000XM3

Neden satın almalısınız: 

Yerleşik aktif gürültü iptali ile satın alabileceğiniz en teknolojik olarak en gelişmiş gerçek kablosuz kulaklıklardır.

Bu kulaklığı kimler almalı: 

Mükemmel ses, mükemmel pil ömrü, mükemmel özelleştirme ve elbette gürültü iptali istiyorsanız tamda size göre bir kulaklık çifti olacak.

Neden Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3, Sony WH-1000XM3'ün gerçek kablosuz versiyonudur. Satın alabileceğiniz en çok beğeneceğiniz kulaklıkların başında gelecek kulaklık çiflerinden olabilir. Bu kulaklıklar, üstün ses kalitesi, harika gürültü iptali ve 6 saatlik sağlam pil ömrünü gürültü iptali ve 8 saat şarj olmadan güzel kullanım süresinide birleştiren teknolojik bir takımı üstünde bulunduruyor.

Jabra Elite 75t

Neden satın almalısınız:

Mükemmel ses kalitesine sahip küçük, süper konforlu kulaklıklardır.

Bu kulaklığı kimler almalı: 

Diğer kulaklıkları rahatsız edici veya güvensiz bulan ve mükemmel uyum isteyenler.

Neden Jabra Elite 75t

Kulakiçi kulaklıkların rahatça takılmasıyla ilgili bir sorununuz olmadıysa, bu çok büyük bir satış noktası olmayabilir, ancak Jabra Elite 75t'nin satın alabileceğiniz en uygun kulaklıklardan bazıları olduğunu düşünüyoruz. Eğer geçmişte Jabra'yı denemiş iseniz,
ilk seçeneginizin daha güçlü özelliklerle gelen Jabra elite 75t olacağını düşünüyoruz.

Tabii ki, her kulak seti farklıdır ve bir kişi için işe yarayan bir başkası için berbat olabilir. Ancak, yıllar boyunca birçok kablosuz kulakiçi denedik ve Elite 75t'nin size iyi uyması için mükemmel bir şans olduğunu güvenle söyleyebiliriz. Boyutları ve şekilleri güzel bir tasarımla donanımlanmış eşsiz kulaklıkların arasında olan sevdiğimiz kulaklıklar sınıfının ön sıralarında diyebiliriz. Çok küçükler ve inanılmaz derecede hafifler, bu yüzden onlara etki eden daha az kütle var. Bu, aktif olarak hareket ederken bile güvenli bir şekilde oturmasını sağlayarak daha güzel bir kullanım sunuyor.


Beats Powerbeats Pro

Neden satın almalısınız: 

Üstün pil ömrü, suya dayanıklılık ve Beats markasının bilinen özel başlarını isteyenler.

Bu kulaklığı kimler almalı: 

Harika ses veren ve en zorlu antrenmanlar için bile dayanıklılığa sahip sağlam bir kablosuz kulaklık setine ihtiyaç duyanlar.

Neden Beats PowerBeats Pro

Pil ömrü uzun zamandır gerçek kablosuz kulaklıklar için en büyük zorluklardan biri olmuştur, bu nedenle PowerBeats Pro'nun şarj başına 9 saatlik oynatma süresi dikkat edilecek gözden kaçmayan bir özelliktir. MW07 Plus bunlardan biri olmakla birlikte, sahada daha iyi olan sadece birkaç ana seçenek var. Bu tür bir dayanıklılıkla, muhtemelen şarj kutusunu evde bırakabilirsiniz, bu büyük bir şey çünkü yanınızda ek olarak bir şey taşımayacaksınız.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski