Galaxy Z Fold 3 kayar klavye ile mi gelecek


LetsGoDigital, Samsung patent görüntüleri temelinde oluşturulan potansiyel Samsung Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonunun yüksek kaliteli renderlarını yayınladı.

Kore Fikri Mülkiyet Ofisi tarafından yayınlanan belgeler, Samsung Galaxy Z Fold 3'ün ekranı iki yerde bükmek için iki menteşe içerebileceğini doğruluyor. Ancak akıllı telefonun özellikleri burada bitmiyor. Üç katlanır parçadan birinin içinde, cihazları hızlı yazmak için küçük bir dizüstü bilgisayar gibi kullanmanıza izin veren kayan bir QWERTY klavye bulunuyor.

Kullanıcı telefonu tamamen ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilir. Kullanıcı hem küçük ekran kullanabilecek bu yeterli gelmediği anda telefonu tablete dönüştürebilecek hatta klavye sayesinde dizüstü bilgisayar olma şansı da var.

Samsung, katlanabilir akıllı telefonlarını Galaxy Z serisine yerleştiriyor. Bugüne kadar iki tip model mevcuttur. Kapak, yatay olarak katlanan bir ekrana sahip bir kapaklı telefon tasarımına sahipken, Kapak, dikey olarak katlanan bir ekrana sahip bir tablete açılan modelide bulunmaktadır.


Bununla birlikte, bir patentin tescil edilmesi gerçeği, bu cihazın mağaza raflarına ulaşacağını kesinlikle garanti etmez. Bununla birlikte, tek katlama konusunda ustalaştıktan sonra, Samsung, kompakt bir gövdede büyük bir ekrana sahip olmak isteyenlerin dikkatini çekmek için bu yönde ilerleyebilir.


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski