Vodafone e-sim hizmetini müşterilerinin kullanımına sundu

 



Vodafone, e-Sim hizmetini Türkiye'deki müşterilerinin de kullanabileceğini duyurdu. Yaptıkları açıklamada mevcut olan kullanıcılar ve yeni kullanıcıların bu hizmetten faydalanabileceğini anlattı. Bu hizmet için gerekli olan tek şey destekleyen bir telefonunuzun olması.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'ın e-Sim hakkında yaptığı açıklamada yakın zaman içinde e-Sim teknolojisinin Türk halkının kullanımına sunulacağını söylemişti. Bu açıklamadan hemen sonra uzun yıllardır Türkiyede hizmet veren Vodafone bugün itibari ile müşterilerine e-sim hizmetini sunmaya başladı. Hem faturalı Hem de faturasız kullanıcılar diledikleri zaman geçiş yapabilecekler.


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Engin Aksoy, marka olarak dijitalleşmeyi önemsediklerini ve yeni gelen bu özelliğin insanların hayatını kolaylaştıracak olmasına dikkat çekti. Sözlerine bu yeni teknolojinin yerli üretim dijital sim kartlarla gerçekleşeceğinin ne müjdesini verdi. BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) düzenlemelerine uygun olarak da gerçekleştini söyledi Sayan.

e-Sim devriyle birlikte artık fiziksel bir sim kartına gerek kalmamasıyla birlikte çalınma ve kaybolma gibi ihtimaller göz önünden kalkıyor. Bir dijital sim'e birden fazla e-sim profili ekleyerek yurtdışı seyahatlerinde tak çıkar sorunu da ortadan kalkıyor.

Bu yeni özelliğin en güzel kısmı ise Vodafone bu hizmet için hiç bir ek ücret talep etmiyor sadece telefonunuzun e-sim'i desteklemesi yeterlidir.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski