Youtube mobil uygulamasındaki yeni özellikler


YouTube, mobil uygulamalarını yeni hareketler, güncellenmiş oynatıcı kontrolleri ve ek özelliklerle video görüntülemeyi ve kontrol etmeyi biraz daha kolaylaştıracak birkaç yeni özellikle güncelliyor.

  • Tam Ekrana Geçiş ve Çıkış 


En büyük güncelleme, tam ekran videoyu etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için yeni bir hareket: düğmeye dokunmak veya telefonunuzu döndürmek yerine, artık tam ekrana geçmek için video penceresini yukarı kaydırabilir ve aşağı kaydırabilirsiniz. 

  • Video Bölümlendirme  



Yeni gelen diğer bir özellik ise video bölümlendirme (video chapters) alanı. Bu özellikle beraber videonun istediğimiz yerlere geçmemizi sağlıyor ve o bolümdeki videonun başlığı da listede yer alıyor.

  • Geliştirilmiş Oynatma Sayfası


Altyazıların daha erişilebilir hale gelmesi için konumlandığı yer değiştirilmekle birlikte otomatik oynatma düğmesinin de yeri değişikliği gösteriyor. Bu özelliğin yakın zaman içinde mobil cihazlarla sınırlı kalmayıp bilgisayar ortamına da taşımayı planlıyorlar.


"YouTube'daki yeni otomatik oynatma geçiş düğmesi"       

  • Uyku Hatırlatıcısı


Youtube zaten kısa süre önce uyku hatırlatıcısının duyurusunu yapmıştı. Video izlemeyi bırakıp uyumanız için gerekli olan bir hatırlatıcı kurabilecek.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski