Assassin’s Creed Valhalla'nın sinematik tv reklamı yayınlandı

 Yayıncılığını Ubisoft'un üstlendiği geliştiriciliğini de Ubisoft Montrealin gerçekleştirdiği Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Valhalla'nın yeni bir videosu geldi. Yurtdışında sinematik tv reklamı olarak sunuldu.

Serinin Viking temalı oyunu Assassin’s Creed: Valhalla  Xbox Series X, Xbox One, Playstation 4'te oynanmak üzere 10 Kasımda oyun severlere sunulacak. 12 Kasımda ise Playstation 5'oynanamaya başlanabilecek.

Oyunun tanıtım yazısı ise şu şekilde;

Korkusuz bir savaşçı olmak için yetiştirilmiş bir Viking akıncısı olan Eivor olun ve klanınızı Norveç'teki buzlu ıssızlıktan dokuzuncu yüzyıl İngiltere'sinin yemyeşil tarım arazilerindeki yeni bir eve yönlendirin. Valhalla'da bir yer kazanmak için yerleşim yerinizi bulun ve bu düşman ülkeyi herhangi bir şekilde fethedin.

Vikingler çağındaki İngiltere, küçük lordların ve savaşan krallıkların parçalanmış bir ülkesidir. Kaosun altında yeni bir fatihi bekleyen zengin ve evcilleşmemiş bir ülke yatıyor. Sen olacak mısın?

VİKİNG EFSANENİZİ YAZIN: Gelişmiş RPG mekaniği ile İngiltere'de kendi yolunuzu çizin. Zafer kazanmak için acımasız savaşlar yapın, ateşli baskınlar düzenleyin veya diğer liderlerle strateji ve ittifaklar kullanın. Savaşta ve sohbette yaptığınız her seçim, büyüklüğe giden yolda bir başka adımdır.

DESTANSI BASKINLAR KURUN: Bir akıncı ekibine liderlik edin ve Sakson ordularına ve kalelerine karşı yıldırım hızında sürpriz saldırılar başlatın. Klanınız için düşman topraklarının zenginliklerini talep edin ve nüfuzunuzu büyüyen yerleşim yerinizin çok ötesine genişletin.

İSCERAL SAVAŞA KATILIN: Bir Viking savaşçısının acımasız dövüş stilini, acımasız düşmanlara karşı çift taraflı balta, kılıç ve hatta kalkan olarak ortaya çıkarın. Yakın muharebede rakiplerin kafalarını koparın, oklarla onları oyalayın ya da Gizli Kılıcınla onları öldür.

YERLEŞİMİNİZİ BÜYÜTÜN: Klanınızın yeni evi efsanenizle birlikte büyüyor. Yükseltilebilir yapılar inşa ederek yerleşiminizi özelleştirin. Bir kışla, demirci, dövme salonu ve çok daha fazlasını inşa ederek yeni özelliklerin ve görevlerin kilidini açın.

ÖZEL RAIDER'INIZI PAYLAŞIN: Diğer oyuncular tarafından tasarlanan paralı Vikingleri işe alın veya çevrimiçi paylaşmak için kendi Vikinglerinizi oluşturun ve özelleştirin. Arkanıza yaslanın ve oyun dünyalarında arkadaşlarınızın yanında savaşırken ödülleri toplayın.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski