İnstagram Reels’e markalı içerik etiketi getiriyor

 

İnstagram markalı içerik etiketini Reels için kullanıma sunmaya hazırlanıyor. İnstagram Reels paylaşırken markalı içerik etiketi ekleyerek iş ortaklarını belirtmeye dayalı çalışmalarını sürdürmeye başladı.

İnstagram Resmi instagram gönderisinde "İçerik oluşturucuların, hangi biçimi kullanmayı seçerlerse seçsinler, markalı içerik oluşturduklarını açıkça ifşa edebilmelerini sağlamak istiyoruz. Şeffaflığı artırmaya yardımcı olmak için Markalı İçerik etiketi bugün Reels’da kullanıma sunuluyor ve önümüzdeki günlerde canlı olarak test etmeye başlayacağız” açıklamalarıyla çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Instagram ayrıca, reklamverenlerin ilk önce Instagram'da organik olarak yayınlamalarına gerek kalmadan Markalı İçerik reklamları oluşturabilecekleri yeni bir iş akışı başlatıyor.

Markalar artık içerikleri için reklam veren veya diğer bir tabir ile iş ortağı eklemek istediklerinde organik olarak yayınlamak yerine Markalı içerik etiketi ile belirtebilecek.

Hikayelerde ise Markalı içerik paylaşıldığında Markalar tıklanabilir olmaya hazırlanıyor. Instagram blog gönderisinde "Markaların, Hikayeler deneyimine özgü ve özgün olan organik Hikayeler reklamına erişmesini istiyoruz" dedi.

Ek olarak İnstagram kısa süre önce işletmelerin ve içerik oluşturucuların Instagram'daki markalı içerik yayın gönderileri için minimum yaş belirleme becerisini başlattı. İnstagram’ın robotları artık reklamları kişinin yaşına göre reklam karşılarına çıkartmaya başlayacak. Artık içerik oluşturucular, belirli ülkeler için varsayılan bir minimum yaş veya minimum yaş ya da her ikisinin bir kombinasyonunu belirlemeyi seçebilecekler.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...
Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri
 için takipte kalın...

 

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski