Türkiye’nin en sevilen haber uygulaması Bundle yenilendi

 Türkiye’nin En Sevilen Haber Uygulaması Bundle Yenilendi!


Teknoright'ın da büyesinde bulunduğu Bundle’ın yeni versiyonu App Store ve Google Play’de. Bundle'ın 3.0 yenilenen arayüzü ile ücretsiz sunduğu yeni özellikleriyle birlikte heyecan verici bir kullanıcı deneyimi sunacak.


 Dünyanın dört bir yanından 15bine yakın yayıncıyı kullanıcılarına sunan haber uygulaması Bundle Türkiye'nin sevilen haber uygulaması. Kullanıcılarının istediği her türlü haber mecrasından kendi istedikleri haberleri görebilecek hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bir şekilde bildirimlerle görebilecek.



Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’de bulunan her kaynaktan on binlerce haber Bundle'da yer alıyor. 

Ayrıca Bundle'ın yeni sürümü 3.0 'da her gün kullanıcara günlük hava durumu döviz, altın fiyatları ile birlikte günlük önemli gelişmeleri de kullanıcılarına sunuyor.




Tamamen  Türk bir geliştirici ekibin ellerinden çıkan Bundle, Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da da çok fazla okuyucuya da sahip. Şık ve kullanışlı  tasarımıyla öne çıkan Bundle, 5 üzerinden 4,6 alarak daha önce de Play Store da " En İyi Haber Uygulaması" olarak seçildi. App Store'da da Editörün Seçimi olarak seçildi.


Bizi sosyal medya hesaplarımız haricinde Bundle’dan da takip edebilir ve Bundle’ı indirdikten sonra Teknoright'ı aratarak takip listenize ekleyebilirsiniz.


Bundle'ı Play Store'dan indirmek için:  Bundle App


Bundle'ı App Store'dan indirmek için:  Bundle App


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski