Renault Captur fiyat listesi ve özellikleri

 

  

Renault Captur fiyatı nedir? Renault Captur özellikleri ve fiyatı? Yeni Captur donanım seçenekleri nelerdir? 

Yeni Renault Captur, tanıtılmasından bu yana dört aylık bir zaman diliminden sonra tamamen yenilen özellikleri ile Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Renault'un B segmentinde yer alan Captur modeli donanım ve tasarım olarak tamamen yenilendi. Boyutları ve kardeşi Clio'dan tasarım detayları taşıyan Captur, CMF-B platformunun güncel versiyonuna geçiş yaptı.

Bu yazımızda Renault Captur'un sahip olduğu yeni özelliklere ve tasarımına gelin birlikte göz atalım.



Tasarım olarak 11 cm artan yeni Captur'un donanım paketlerine göre 18 inçe kadar çıkan jant büyüklüğü bulunuyor. Kişiselleştirilebilen renk seçenekleri ile 11 gövde rengi, 4 tavan rengi ve 3 kişiselleştirme paketi ile 90 farklı kombinasyon bulunuyor.

Yenilenen farlar ile birlikte c şeklindeki LED farlar ve yenilenen ızgarası ile markaya ait Clio modelini oldukça andırıyor.



Arka stop lambaları spor arabaları andırırken, yeni bagaj kapağına doğru uzanan far grubu oldukça hoş bir görünüm katıyor. Captur'e eklenen diğer bir yeni tasarım ise arka çamurluk çevresine eklenen krom detaylarda şıklığı arttırıyor. Renault, yeni Captur'da tavan tayı ve açılır cam tavan rayı ve açılır cam tavanı da opsiyon listesine eklenmiş.



Yeni Captur'un iç tasarımı da oldukça şık duruyor. Bir önceki nesilde de yer alan kişiselleştirme ve modüler özellikler yenilenmiş Captur'de yer alıyor. Bu kapsamda tavan, gövde ile aynı renkte veya kontrast renklerle gelecek. Renkler ise Yıldız Siyah, Atmaca Turuncu ve Antik Beyaz renk seçenekleri sunuyor.

Yapılan en büyük yenilik ise aracın içinde kullanılan malzeme kalitesi olmuş. Captur'un ilk serisinde kullanılan hatta çoğu B segmentinde yer alan sert plastik yerine bu yeni seride yumuşak plastik kullanılarak kalite olarak da oldukça hoş duruyor.

Aracın içinde kullanılan Piano Black malzemeler aracı farklı bir araba görünümüne kavuşturuyor. Hatta ilk seriye göre çok farklı bir araba gibi duruyor. Bununla birlikte şık vites kolu ve ön tarafta kalan saklama alanı ise ekstra ücret ile kablosuz şarj özelliği ile donatılacak.



9.3 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran ile birlikte segmentinin en büyük dikey yerleşkeli dokunmatik ekranı bulunuyor. Easy Link sistemi ile birlikte Apple CarPlay ve Android Auto'yu destekleyen işletim sistemi ile birlikte akıllı telefonları kolay bir şekilde araba ile kolayca entegre edebiliyorsunuz.

Renault Captur, güvenlik açısından da oldukça tercih edilebilir durumda. Yeni seri Captur her araçta bulunması gereken özellikleri kapsıyor. Araç kör nokta uyarı sistemine sahip. Kör noktada bulunan bir aracı tespit ettiği zaman sürücü yan aynalarında bulunan ışıklı sensörler ile kullanıcıyı uyarıyor.

Şerit takip sistemi ile birlikte sürücünün dalgınlık anında şeritten çıkmaması için  eklenen özelliklerden. Captur, sürücünün sinyal vermeden şerit değiştirdiği durumlarda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor.

Geniş açılı 4 kamera ile birlikte gelen görüntüleri birleştirerek 360 derece kuşbakışı görünümle hem park etmeyi hem de sürüş sırasında kullanılabilecek şekilde tasarlanmış.



Renault Captur, 5 farklı motor seçeneği ile kullanıcılara sunulacak. 3 benzinli ve 2 dizel motor seçeneği ile gelecek olan Captur manuel ve otomatik şanzıman seçeneklerini de sunuyor. Gelelim Renault Captur'un fiyatlarına;



Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski