Honor, Huawei ile ayrıldıktan sonra ilk telefonunu duyurdu

Honor, Huawei'nin şirketi Shenzhen merkezli Çinli ortaklar konsorsiyumuna satmasından bu yana ilk kez olan yeni V40 5G amiral gemisi telefonunu duyurdu. Telefon şimdilik Çin'e özeldir, ancak Honor's V-serisi genellikle "View" markası altında dünyanın geri kalanına yayılır .

V40, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,72 inç OLED ekrana sahip ve MediaTek Dimensity 1000+ işlemci tarafından destekleniyor. Birincil kamera 1 / 1.56 inç 50 megapiksel sensöre sahiptir. 4.000 mAh pil, bir kabloyla 50W veya 66W'da kablosuz olarak şarj edilebilir.

Huawei , Kasım ayında "muazzam baskı" ve yeterli tedarik zincirini sağlamadaki zorluk nedeniyle Honor'u sattığını duyurdu . Honor, Huawei'den bağımsız olarak işletilirken, HiSense'in Kirin işlemcileri gibi teknolojisinin çoğu için ana şirkete güveniyordu. Bu, ABD şirketlerinin Huawei ile iş yapmasını yasaklayan ABD yaptırımlarının da aynı derecede sert vurulduğu anlamına geliyordu.

V40 telefonları elbette Kasım ayından beri geliştiriliyor olacak, ancak şimdi Huawei kendini Honor'dan vazgeçtiğine göre, V40'ın uluslararası "View 40" versiyonu gemide Google hizmetleriyle birlikte gönderilebilir. Bu, Honor'un , Google'ın varlığının olmadığı Çin dışındaki Google Play Store'la rekabet edemeyen Huawei'in AppGallery'e güvenmek zorunda kalmanın büyük dezavantajı olmadan Batı pazarlarında ve ötesinde telefon satmasına izin verecek.

Aynı zamanda, Honor artık Huawei'nin tedarik zincirine güvenme avantajına sahip değil, bu nedenle, telefonlar başka bir yerde piyasaya sürüldüğünde, kendi başına güçlü bir marka haline gelmek için yapması gereken işler olacak. Şimdilik, 8GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip bir model için 550 $ başlayan fiyatlarla Çin'de mevcut olacak.  Hafızayı 2 katına çıkartıp 256 GB almak için ise fiyatlar 620 $'dan başlıyor.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Mobil Cihazlar hakkındaki diğer yazılarımız için ; Mobil


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski