Bim'e Gelen Steel Series Arctis 1 alınır mı ?

Steel Series başlı başına kullanıcılarda güzel izlenim yaratmış kulaklık markalarından olmuştur. Genel olarak yayıncılar Steel Series kulaklığı tercih ediyor. Peki Bim’e gelecek Artics 1 alınır mı ?

Bim’e gelen Steel Series Arctis 1 Fiyat’ı ne kadar olacak ?

Normal şartlarda minimum 700 TL bandında bulunan kulaklık 350 TL’den satışa sunulacak. Genel olarak fiyat bandına bakacak olursak BİM büyük bir fiyat farkı ile satışa sunacak. %50 lik bir fiyat farkı gerçekten tatmin edici bir fiyat diyebiliriz.

Arctis 1’in stok durumu ne olacak ?

Stok kısmı her zaman olduğu gibi belirtilmiş değil ancak her market için 2-3 stok olacağını düşünüyoruz.

Arctis 1’in Tasarımı Ve Konforu nasıl ?

Açıkçası, Arctis 1'den çok daha gösterişli oyun kulaklıkları var. RGB aydınlatması yok ve tamamen siyah plastik çerçeve ve çelikle güçlendirilmiş kafa bandı, bir çift kulaklığın görünebileceği kadar sade görünüyor. Ancak Arctis 1 bir güzellik yarışmasında birincilik ödülünü kazanmayacak olsa da, sade tasarımı onu her yerde kullanılabilir olduğunu ve her yerde takabileceğiniz anlamına gelir. Diğer çoğu oyun kulaklığının aksine, Arctis 1'i telefonunuza takabilir ve kimseyi duymadan dışarda dolaşabilirsiniz.

Estetiği hakkında ne düşündüğünüzden bağımsız olarak, SteelSeries yapı kalitesinden ödün vermedi. Arctis 1, çerçevesi esnek, başınızın şekli etrafında uğraştırmadan bükülüyor. Yine de ucuz hissetmiyor ya da her an parçalanacakmış gibi değil. Dünyadaki en dayanıklı kulaklık mı? Uzun bir atışla değil. Ancak, bu giriş seviyesi fiyat noktasında ne bekleyeceğinizle ilgili ve bence bu övgüye değer.

Konfor açısından, Arctics 1 beni gerçekten etkiledi. Arctis 1'i saatlerce takabilir ve neredeyse taktığınızı unutabilirsiniz. Kafa bandında, plastik kafa bandının kafatasını ağrıtma etkili olan minik bir köpük dolgu şeridi var. Normalde, bu ince kafa bandı dolgusu parçalarını pekte işlevli olmayabiliyor, ama bu yeterli derecede konfor sağlıyor.

Kulaklıklara geçersek, inanılmaz derecede genişler ve en büyük kulaklara bile rahatça sığacak kadar büyükler. Kulaklarınızı tam olarak sararak, baskıcı bir şekilde sıkı olmaktan çok kısa bir süre sonra bile tam otururlar. Kulaklıklarda bol miktarda kumaş dolgusu var. Harika hissettiriyor.

Arctis 1’in Performansı ve Özellikleri

Arctis 1, bilgisayarınızla ve Xbox One, PS4 ve Switch gibi tüm büyük konsollarla tamamen uyumludur. Geleneksel bir 3,5 mm jak aracılığıyla doğrudan bilgisayarınıza bağlanır ve mikrofonu bir bilgisayarda kullanmak için bir ayırıcı dahildir.

Bir bütçe kulaklığı olarak, Arctis 1'de çok fazla ekstra özellik yok. Sol kulaklıkta bir ses seviyesi tekerleği ve bir mikrofon sessiz düğmesi var ve hepsi bu kadar. Bu fiyatta Ödediğinizin karşılığını alırsınız. SteelSeries, Arctis 1'de üst düzey Arctis kulaklıklarında olduğu gibi benzer bir ClearCast gürültü önleyici mikrofon kullanıyor. Şok edici derecede iyi bir mikrofon, sesimin doğal bas tonlarını beklediğimden çok daha fazlasını, üst uçta çok az dip ses ile yakalayor. Çevrimiçi oyunlar için, (çoğu) arka plan gürültüsü ortadan kaldırılarak yüksek sesle ve net gelirsiniz. Mikrofonun kendisi çıkarılabilir.

Ses kalitesi giriş seviye diyebiliriz. Ancak bu fiyat bandında diğer kulaklıklar ile eş değer bir kulaklık seviyesindedir. Daha çok oyun için kullanımı uygun olmakla birlikte müzik olarak idare eder durumda tabiiki bu kişiden kişiye değişir. Oyun konusunda 350 TL için alınabilir bir kulaklık ama 700 tl bandında alacaksanız bence çok daha iyi kulaklıklar bulunmakadır. (HyperX Cloud II)

Sonuç

Arctis 1'i gerçekten güzel bir tasarım ve rahatlığa sahiptir. Ne kadar rahat olduğunu seviyorum ve mikrofon, bu fiyat aralığında bir kulaklıkta veya açıkçası herhangi bir fiyat aralığında gördüğüm en iyi ses veren mikrofonlardan biri. Bununla birlikte, ses kalitesi diğer SteelSeries kulaklıklarından çok daha düşük demek mümkündür. Konfor ve fiyat en büyük endişenizse, bu kulaklık piyasada alabileceğiniz en iyi kulaklık olabilir.

 

  

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski