Acun Ilıcalı Exxen üyelik fiyatını açıkladı

 

Exxen'in aylık abonelik fiyatı açıklandı. Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu Dijital Yayın Platformu Exxen'in üyelik fiyatı açıklandı. Acun Ilıcalı’nın yeni platformu, fiyatıyla Netflix’e ciddi bir rakip olabilir.

Türkiye'nin başarılı Televizyon yapımcılarından olan Acun Ilıcalı'nın, dijital içerik platformlarına olan ilginin arttığı bu dönemde kurmuş olduğu Exxen için geri sayım başladı. 1 Ocak itibarıyla yayın hayatına başlayacak olan Exxen'in aylık abonelik fiyatı beklemeler sonucunda açıklandı.

Acun Ilıcalı'nın İnstagram Hikayeler bölümünden yaptığı açıklamaya göre aylık abonelik ücreti 9,90 TL olacak ve ilk 7 gün ücretsiz deneme süresi ile gelecek. Daha önceki yapılan açıklamalara bakacak olursak Exxen’in bir reklamlı, bir de reklamsız olmak üzere iki ayrı abonelik paketine sahip olabileceğimizi belirtilmişti. Açıklanan bu fiyatın reklamlı paket için mi yoksa reklamsız üst paket için mi olduğu hakkında ise herhangi bir bilgi verilmedi. 



Dünya da ve ülkemizde popüler olan diğer dijital yayın platformlarına baktığımızda fiyatın aslında makul tutulduğunu söyleyebiliriz. Netflix'in Türkiye’de 17,99 TL ile başlayan fiyatlara sahipken yerli dijital yayın platformu BluTV ise 22,90 TL ücret ödeyerek aylık abonelik alabiliyorsunuz.

Ülkemizde yeni hizmet vermeye başlayan Amazon Prime Video 7,90 TL ücreti ile hala en uygun fiyatlı dijital yayın platformu. Exxen rakip firmalara bakıldığında içerikleri ve birçok ünlü ismi bünyesinde barındırmasıyla birlikte fiyatının çok yüksek olmadığını söyleyebiliriz.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Sosyal Medya Haberleri için takipte kalın...



Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski