Almaya Değer 5 Güçlü Oyun Bilgisayarı


HP Omen Obelisk


İşlemci: Intel Core i5-9400F | Grafik işlemcisi: Nvidia GeForce GTX 1660 | RAM: 8 GB | Depolama: 512GB SSD

Kendimize özel tasarlayabileceğiniz bir oyun bilgisayarı istiyorsanız , bu model sizin için iyi bir seçim olacaktır. HP Omen Obelisk özellikle gösterişli bir tasarıma sahip olmasa bile, Süslü aydınlatma veya olağandışı bir şekil gibi yüzeysel tasarım özelliklerine para harcamak yerine donanım kısmına para harcamış olacaksınız.Yani Bu, Intel Core i7 işlemciye, 16 GB Ram'a veya 2 TB depolama alanına gelecekte yapılacak yükseltmeler gibi başka bir yerde harcanabileceği anlamına gelir. Bu da cihazınızı geliştirir, ancak yine de makul tutmanıza izin verir. Estetiğe gelince, Omen'in dış tasarımı biraz abartılıdır, ancak yine de makinenin oyun ustalığını gösteren kırmızı ışıklı iç kısmını görebilirsiniz.

Dell G5 Masaüstü Oyun Bilgisayarı


İşlemci: Intel Core i5 9400 | RAM: 8 GB | Grafik işlemcisi: Nvidia GTX 1660 | Depolama: 512GB SSD

Yeni oyuncular için bu harika bir başlangıç ​​bilgisayarı. Bankayı kırmayacak, ancak oyununuzu genişletmek istiyorsanız gelecekteki özelleştirmelere yer veren sağlam bir temel bilgisayar sağlıyor. Açılması kolaydır ve zarif, siyah bir kasa ile çevrili mavi ışıklı bir iç mekana sahiptir. Büyük Bir blog sitesindeki yorumcular, UHD veya QHD (geniş ve ultra geniş çözünürlük) oyunlar için ideal olmadığını, ancak iyi bir CPU ve depolama alanı ile GPU, ultra geniş veya ağır grafik oyunları için en gerekli yükseltme olacağını buldu.

CyberPowerPC Profesyonel Oyuncu Bilgisayarı


İşlemci: Intel Core i7-9700k | Grafik işlemcisi: RTX 2070 8GB | RAM: 16 GB DDR4 | Depolama: 1 TB HDD

VR Özelliği, GPU'ya çok fazla bağlı olduğundan, sağlam bir performans istiyorsunuz ve bir RTX 2070 bunun için biçilmiş bir kaftan. Ayrıca 16GB, VR oyunları için öneri olan PC Gamer Supreme, VR oyunları için kullanılmasa bile oldukça harika bir kurulum sahip bir oyuncu bilgisayarı ve aynı derecede etkileyici bir performansa sahiptir. Bilgisayar oyuncuları “Supreme, PS4 ve Xbox One oyun dönemi ile bir sonraki konsol nesli arasındaki boşluğu dolduracak bir şey olan mevcut nesil konsolların yeteneklerini eşleştirmek için bir PC arayan herkes için de harika” dedi. Bir kez daha, bu, oyun teknolojisi ilerledikçe, her birkaç yılda bir yeni bir konsol için bir miktar nakit ödemek zorunda kalmadan güncellenebilen, kolayca özelleştirilebilir bir bilgisayardır.

CLX SET



İşlemci: Ryzen 7 3700 | Grafik işlemcisi: RTX 2060 | RAM: 16 GB DDR4 | Depolama: 2 TB HDD, 240 GB SSD

Oyun tasarımının daha gösterişli tarafında daha ön planda olan CLX SET cam paneli olan bir kasaya sahip olan kolay erişimli çok renkli bir iç mekana sahiptir. Çok fazla depolama alanına sahip olmasa da (sadece 240GB SSD), ihtiyacınız varsa bir sabit sürücünün eklenmesiyle giderilebilir . Ancak grafiği sağlam ve Ryzen 7 oyunu pürüzsüz ve hızlı yapıyor. Bir bonus olarak, tam bir sistem garantisi ve bir yıllık parça garantisi vardır ve daha az mekanik olarak düşünülmüş, ücretsiz bir ömür boyu teknik destek vardır.

Alienware Aurora R10


İşlemci: Ryzen 5 3500 | Grafik işlemcisi: RTX 2060 6GB | RAM: (2) 16 GB DDR4 | Depolama: 2 TB

Oynamaya başladığınızda, teknoloji kendisi için konuşur. Ryzen 5 CPU ve RTX 2060 GPU, diğer giriş seviyesi bilgisayarların üzerinde sıçrama ve sınırlamalar gerçekleştirdiklerinden bize güzel bir oyun deneyimi sunar. R10 size iyi bir oyun deneyimi sunmak için her şeyle donatılmış olsa da, onu satın almanın gerçek nedeni çok yönlülüğüdür. AMD Ryzen 5, 7, 9 veya 9.Nesil Intel Core i5, i7, i9 ile uyumludur ve en karmaşık VR oyunlarını sorunsuz bir şekilde ele alabilecek birden fazla grafik kartını desteklemektedir.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski