Monitör arayanlara 5 Büyük Monitör Önerisi

Dell UltraSharp U2717D 27 İnç LED Monitör


Geniş 27 inçlik ekrana sahip bu monitör ergonomik ve özel bir standı olduğundan çok fazla yer kaplamaz. 16: 9 en boy oranı, 2560 x 1440 çözünürlük ve 60Hz yenileme hızı ile ekran, boyutu ve kapasitesi ile birbirini tamamlayarak mükemmel performans sunar. Ayrıca, ayarlanabilir standı, ince çerçeveleri, çeşitli bağlantı noktalarını ayrı bir hava katarak daha güzel bir dış görünüm sağlamaktadır.

Samsung CHG70 32 İnç QLED Kavisli Monitör



Kavisli monitörler, videoların ve oyunların daha kapsamlı bir şekilde takip edilmesini sağlar ve Samsung'un CHG70 monitörü ise bize bu ortamı sağlıyor. Quantum Dot (QLED), HDR ve FreeSync 2 teknolojisi gibi özellikleri renk doğruluğunu ve kontrastını fazlaca arttırıyor. 144Hz yenileme hızıyla, diğer birçok oyun monitöründen daha pürüzsüz ve akıcı. Bu özelliklerine rağmen monitör'ün 32 inçlik tasarımı hala basit ve şık. 


ViewSonic VX2457-MHD 24 İnç Monitör




Görünüşü bir hayli ince olsa da, aslında bir oyun monitörü olarak tasarlandı, bu nedenle ekranı Full HD 1080p çözünürlükte, mavi ışık filtresi ve hızlı tempolu video için iki milisaniyelik tepki süresi gibi özelliklerle donatılmıştır.AMD FreeSync'i özelliğini üzerinde taşıyan bu monitör karanlık sahnelerin daha iyi görünürlüğü için siyah sabitleme özelliğine sahiptir. PC ve Mac'lerle uyumlu olan ViewSonic, çok sayıda bağlantı noktasına ve HDMI ve ses gibi kablolara sahiptir.

LG UltraGear 27 İnç IPS LED Monitör


LG UltraGear 27 İnç'lik ekranının yası sıra 1.000: 1 kontrast oranıyla ciddi renk doğruluğuna ve keskin kontrasta sahip bir monitör. Hızlı 144Hz yenileme hızı ve bir milisaniyelik tepki süresi gibi oyun için tasarlanan özellikleri, video düzenleme, film izleme ve oyun oynama gibi yaratıcı çalışmalar arasında sorunsuz geçişlere olanak tanır. Ayrıca iki HDMI ve DisplayPort girişi vardır. Tüm gün evden çalışır ve geceleri oyun oynarsanız, parlama önleyici ekranı, geniş görüntüleme açıları ve parlaklığı ile LG'nin monitörü gözümüzü yormadan daha güzel bir kullanım verecektir.

HP Business Z27 27 İnç LED Monitör


Wirecutter , üstün renk hassasiyeti, ince çerçeveler ve ayarlanabilirliği sayesinde çoğu insan için en iyi 4K monitörü seçti. Özellikleri bakımından diğer birçok monitörden biraz daha pahalı olsa da, fotoğraf, video düzenleme ve diğer tasarım işleri için bir şeye ihtiyaç duyan profesyoneller hayal kırıklığına uğramayacaklar. Statik kontrast oranı 1.300: 1, parlaklığı çarpıcı bir 350 cd / m²'dir ve 4K IPS ekran, gelişmiş renk aralığı ve kontrastı için bir LED arka ışığına sahiptir. Standart HDMI ve ekran bağlantı noktasına ek olarak, üç USB 3.0 bağlantı noktası, bir USB C tipi ve bir ses çıkış bağlantı noktası da içermektedir.  

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski