Huawei'den Airpods Pro'ya Rakip! Huawei FreeBuds 3i'yi tanıttı! İşte Özellikleri ve Fiyatı




Çin'in teknoloji devi Huawei, Huawei FreeBuds 3i adlı son kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürdü. Kulaklıklar İngiltere'de Seramik Beyaz renkte piyasaya sürüldü ve 20 Mayıs'tan itibaren satışa sunulacak.

Huawei'nin kulakiçi kablosuz kulaklıkları, Apple AirPods Pro gibi yerleşik aktif gürültü önleme desteği ile birlikte gelmektedir. Ayrıca dört boyutta esnek silikon uçlarla birlikte gelirler. Huawei Gürültü engellemenin nasıl çalıştığını açıkladığı bildiride, dışa dönük mikrofonun anti-gürültüye karşı aktif olarak karşı koymak için ortam gürültüsünü algıladığını, içe dönük mikrofonun daha fazla iptal için kulaklarınızdaki geri kalan gürültüyü aldığını söyledi.




Huawei FreeBuds 3i'de toplam üç mikrofon bulunaktadır(iki dışa bakan mikrofon ve üçüncü bir içe bakan mikrofon). Her kulaklıkta, güçlü baslar verdiği iddia edilen 10 mm genişliğinde dinamik bir sürücü bulunur.

Huaweinin kulakiçi kulaklığı, her iki tarafta dahili kapasitif sensörler ile birlikte gelir, bu da oynatma, duraklatma vb. hareketleri desteklemelerini sağlar.

Huawei FreeBuds 3i, tek bir şarjla 3,5 saatlik ve şarj kutusuyla 14,5 saate kadar pil ömrüne sahip olduğunu iddia ediyor. Kulaklıkların her birinde 37mAh pil ve şarj kutusunda ise 410mAh pil bulunmaktadır.



Huawei FreeBuds 3i Özellikleri


Boyutlar ve Ağırlık
- 41,8 x 23,7 x 19,8 mm (kulaklık başına)
- 80,7 x 35,4 x 29,2 mm (şarj kutusu)
- Yaklaşık 5.5g (kulaklık başına)
- Yaklaşık 51g (şarj kutusu ile)
Kulaklık tipi
- Kulak içi / Gerçek kablosuz / Bluetooth
Gürültü Engelleme
- Aktif gürültü iptali
- Çağrı sesi iptali
Şarj süresi
- Kulaklık başlıkları: Yaklaşık 1 saat
- Toplam: Yaklaşık 115 dk
Kutu şarj Kapasitesi
- 37mAh (kulaklık başına)
- 410mAh (şarj kutusu)

Bluetooth Bluetooth v5.0, A2DP 1.3, HFP 1.6, AVRCP 1.5'i destekler

Şarj kutusu Kablolu: USB C Tipi

Renk Seramik Beyazı


Huawei FreeBuds 3i fiyatı ne kadar olacak ?

Huawei'nin yaptığı resmi açıklamada yeni kablosuz kulaklığı olan Huawei FreeBuds 3i 17 Hazirandan itibaren Çinde satışı başlayacaktır. Gürültü önleme özelliğine sahip kulaklık Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile karşımızda olacak. Fiyat olarak ise 110 Dolar yani yaklaşık 800 TL gibi bir satış fiyatıyla bizi karşılamaktadır. Türkiye'ye geliş tarihi ise henüz açıklanmadı.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski