Apple 10.nesil İşlemcili Yeni Macbook Pro 2020'yi tanıttı




Apple, yenilenmiş bir klavye, daha fazla depolama alanı ve daha hızlı yongalarla popüler 13 inç MacBook Pro dizüstü bilgisayarın güncellenmiş bir sürümünü tanıttı.

13 inç MacBook Pro şimdi Apple'ın Sihirli Klavyesine sahip, gürültü, toz ve arızalı tuşlarla ilgili birçok sorundan dolayı başını ağrıtan ultra ince Kelebek klavyeyi değiştiriyor . Yeni makine, daha büyük olan 16 inç MacBook Pro'ya ve kısa süre önce piyasaya sürülen MacBook Air'e katılıyor ve Apple'ın ürün serisinden Kelebek klavyenin çıkarılmasını tamamlıyor.

Yeni klavyenin, Apple'ın diğer makinelerinde popüler olduğu kanıtlanmış, yeniden tasarlanmış bir makas mekanizması ile 1 mm daha büyük tuş hareketi var.



Macbook Pro 13'ün klavyesi ayrıca yeni ayrı kaçış tuşu ve ters T şeklinde ok tuşları, Apple'ın ürünlerini sürekli olarak kullanan kullanıcılarının talep ettiği iki özellik, Touch Bar ve ayrı bir Touch ID parmak izi tarayıcı ile birlikte geliyor.

Yeni dizüstü bilgisayar ayrıca, Intel'in Surface Laptop 3 dahil rakiplerinden makineleri eşleştiren % 80'e kadar daha hızlı grafiklere sahip Intel'in en yeni 10 nesil Core işlemcileri şeklinde isteğe bağlı yeni yongalar da alıyor . Apple ayrıca sunulan minimum depolama alanını iki katına çıkardı.(256gb)

Apple'ın Mac ve iPad ürün pazarlamasındaki üst düzey yöneticisi Tom Boger, 'İster üniversite öğrencisi, ister geliştirici, ister yaratıcı bir profesyonel olun, taşımaya en uygun profesyonel dizüstü bilgisayarımız 13 inç MacBook Pro güçlü performans, çarpıcı bir Retina ekran ve tüm gün pil ömrü sunuyor' şekilde açıklamalarda bulundu.

Apple, Yeni Macbook pro 2020 için 'Bugün yeni Sihirli Klavyeyi ekliyoruz, standart depolamayı ikiye katlıyoruz ve performansı artırıyoruz, 13 inç MacBook Pro'yu müşterilerimiz için daha da iyi bir değer haline getiriyoruz.' MacBook Pro'daki 13 inç Retina ekran, 500 nit parlaklık ve P3 geniş renk gamı ​​desteği ile birlikte 4 milyondan fazla piksel ve milyonlarca renk sunmaktadır.


Güncellenmiş dizüstü bilgisayar, Apple'ın mutlak incelikten ve daha uzun pil ömrü, daha kalın klavyeler ve daha kolay onarım gibi kullanıcı dostu özelliklere doğru kaymasını sürdürüyor. Dizüstü bilgisayar ayrıca geri dönüştürülmüş kalay ve plastikten yapılmış ve yenilenebilir enerji kullanılarak bir araya getirilmiştir.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski