Teknolojisiyle gözleri kamaştıran Nikon, Amiral gemisi D6'yı piyasaya sürdü!


Nikon'un amiral gemisi D6 kamerası ABD'de satışa sunuldu!

Öncelikle profesyonel spor fotoğrafçılarına ve foto muhabirlerine yönelik olan son derece gelişmiş tam kare DSLR özelliği, 6.500 dolarlık pahalı bir fiyat etiketi ile geliyor. 

Kameranın orijinal lansman tarihi , koronavirüs pandemisinin neden olduğu bileşenin az oluşu ve virüs'ün yayılma tehlikesi nedeniyle terk edilmişti. Ancak Nikon'un üretim hatları tekrar yükselmeye başladığında, Nikon 21 Mayıs için yeni bir gönderim tarihi belirleyebildi.


Sınıfının en iyisi D6, Nikon'un en iyisi otomatik odaklama teknolojisiyle geliyor ve her biri seçilebilen çapraz tip sensörler içeren yoğun şekilde paketlenmiş 105 noktalı bir AF sistemi gibi güçlü teknolojilerle geliyor.

Kameranın gelişmiş izleme performansı sayesinde, otomatik başlık netleme sistemi konuyu her zaman keskin tutabilen, saniyede 14 kare hızında yüksek hızlı sürekli çekim yapmayıda Amiral gemisi D6 ile mümkün kılıyor.


D6, 20.8 megapiksel sensör ve 100 ila 102.400 ISO aralığında geliyor. 4K UHD video kaydını da destekliyor. Nikon tasarımcıları, profesyonel fotoğrafçıların görüntülerini resim masalarına mümkün olan en kısa sürede teslim etmelerine yardımcı olmak için çalışmalarını sürdürerek bir dizi iş akışı iyileştirmesi de yaptı.


Coronavirus salgını her yerde spor etkinliklerinin iptalini zorladığı gibi, Profesyonel fotografçılar'ın etkinliklerinide ileri tarihe erteledi. D6'ya yükselen Profesyonel Fotoğrafçıların şimdilik yeni kamerayı kullanabilme şansını yakalamak için uygun bir zaman bulmayı beklemesi gerekecek. Fotografçıların birçoğu, Temmuz ayında Tokyo Olimpiyatları'nda bir ödül almak için sabırsızlanıyordu, ancak pandemi Olimpiyatların 2021'e kadar ertelenmesine sebep oldu.


Nikon'un en azılı rakibi Canon, Mart 2020'de birkaç hafta boyunca Japonya'daki en az beş üretim tesisini kapatarak virüsle ilgili aksaklıklardan büyük oranda etkilendi. Ayrıca, Nisan ayında birkaç haftalığına binlerce ofis tabanlı çalışanı eve gönderdi. Pandemi süresi içinde çalışmak için az sayıda personel ile çalışması Canon için yeterli olacaktır.


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski