League of Legends: Wild Rift, LOL Mobile Türkiye'de çıktı !


Henüz bilmiyorsanız, Riot Games kısa süre önce cep telefonları ve konsol için League of Legends: Wild Rift adlı yeni oyunlarını duyurdu. LOL mobile oyunu yakında Android, Apple iOS ve hatta konsollarada geliyor. LOL mobile'ın dünya çapında tam sürümü 2020 yılının sonuna kadar gelebilirken, LOL mobile'ın beta sürümü yani test sürümü Türkiye'deki kullanıcılara sunuldu. Evet, Riot oyunları şu anda yaklaşmakta olan League of Legends Wild Rift'i beta test ediyor ve inanılmaz! Grafikler çarpıcı, oyun mekaniği Bilgisayar sürümünü aratmayacak bir oyun performansı sunacak. Açılışta 40'tan fazla şampiyon ve Bilgisayarda görülen karakter itemlerin çoğu bizlerle olacak. Sizde şuandan itibaren Google Play'e girerek League of Legends: Wild Rift'in beta sürümünü test edebilirsiniz.

League of Legends Wild Rift, en popüler LOL 5v5 MOBA oyunlarından birinin mobil versiyonudur. Şu anda beta testinde ve sunucular 6 Haziran 2020'den beri canlı bir performansa sahip testler görüyoruz. Mobile legends yani sürüm ismi ile League of Legends: Wild Rift PUBG, Call of Duty Mobile gibi oyunların kullanıcılarını kendine çekecek gibi duruyor.


Genel olarak oyunların beta sürümlerinde olduğu gibi lobiye katılmak için bir VPN uygulaması kullanarak lobiye katılabilirsiniz. Ücretsiz veya ücretli olabilir, resmi olarak ücret konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, AB veya Avrupa ülkeleri gibi dünyanın herhangi bir yerinden oynamak için cihazınızın yerini VPN yardımı ile Brezilya veya Filipinler olarak değiştirmeniz gerekecektir.

Yeni modeller, animasyonlar, oyun sistemleri, tasarımlar, haritalar ve şampiyonlarla sıfırdan inşa edilmiştir. Dolayısıyla platformlar arası oynanış henüz mevcut değil. Bu yılın yeni büyük popüler oyunu olabilir! Şu anda, Riot oyunları şuanda sadece Android için LOL mobil beta testi yapılabiliyor. App Store için League of Legends'in mobil versiyonu daha gelmedi. Beta testinden sonra yakında dünya çapında bir küresel sürüm görebiliriz. Oyun bizden hangi özellikleri isteyecek gelin bir yakından bakalım.

Android telefonların önerilen sistem gereksinimleri

CPU : 8 Çekirdekli, 1,5 GHz ve üzeri, yalnızca 64 bit işlemciler
RAM : 3 GB ve üstü
Çözünürlük : 1280 × 720 ve üstü

Android telefonların minimum sistem gereksinimleri

CPU : 4 çekirdekli, 1,5 Ghz ve üstü, 32 bit veya 64 bit işlemciler
RAM : 1,5 GB ve üstü
Çözünürlük : 1280 × 720 ve üstü

Apple iOS telefonları sistem gereksinimleri

iPhone 6 ve üstü

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski