Yaz Oyun Festivali Hakkında bilinmesi Gerekenler


İlkbahar ve yaz aylarında oyunculara E3 ve GDC dahil olmak üzere yılın yaklaşan oyunlarını sunan çok sayıda yıllık oyun etkinliği var. Ancak 2020'nin serisi, Sony ve Microsoft'un yeni nesil donanımlarını piyasaya sürmeye hazırlandığı gibi devam eden pandemi nedeniyle sarsıldı.

Bu yılın yıllık oyun etkinlikleri yerine, Oyun Ödülleri ve diğer organizasyonlar çevrimiçi sunumlar karşımızda olacak. Ve Summer Game Fest, gelecek oyunlarla ilgili haberler için hevesli oyunculara bir dizi duyuru getirecek.

Yaz Oyun Festivali nedir?

Yaz Oyun Fest yılda bir olan Gamescom, E3 ve daha fazlası gibi düzenli etkinlikler için dijital yerine geçer. Koronavirüs endişeleri yüksek olmaya devam ederken, oyun şirketleri akış yoluyla yıllık yüz yüze sergiler yerine bir çözüm bulmuşlardır.

Bu biçimin önümüzdeki yıllarda tekrarlanıp tekrarlanmayacağı bilinmiyor. Bununla birlikte, Yaz Oyun Festivali, COVID-19 salgını arasında en güvenli alternatif olarak görünüyor ve uygun sosyal mesafeye izin veriyor.

Summer Game Fest ne gibi sunumlar içeriyor?

Yaz Oyun Festivali Mayıs'tan Ağustos'a kadar devam eder. Şimdiye kadar, Unreal Engine 5 teknoloji demosu ve Future of Gaming PS5'in ortaya çıkışı gibi etkinlikler Summer Game Fest'in en büyük etkinliklerinden ikisiydi. İlki, popüler Unreal Engine'in etkileyici bir güncellemesini gösterdi. İkincisi, izleyicilere PlayStation 5'e ve konsolun bazı premiere oyunlarına ilk derinlemesine bakışını verdi.

Summer Game Fest'in diğer Haziran oyun etkinlikleri arasında EA Play Live 2020 etkinliği, Summer Game Fest Geliştirici Vitrini, Night City Wire ve Marvel's Avengers: War Table yer alıyor. July'in en çok beklenenleri arasında Ubisoft Forward ve Stadia Connect sayılabilir. Sonunda, festival Ağustos ayında Gamescom ile kapanışı yapacak.

Yaz Oyun Festivali'ni nerede izleyebilirim?

Summer Game Fest'in etkinlikleri çeşitli platformlar tarafından yayınlanmaktadır. YouTube, Twitch, Twitter, Mixer ve diğerleri de etkinliklere ev sahipliği yapacak olsa da, aralarında en çok öne çıkan paylaşım platforumlarındandır.

Yapılan etkinlikler Summer Game Fest'in şimdiye kadar başarılı olduğunu kanıtladı. Dört gözle bekleyecek yeni oyunlar ve donanımlarla, oyunculara heyecan verici ilk bakışlar verdi. Ancak, Yaz Oyunu Festivali programında görüldüğü gibi, çok fazla değil. Bu nedenle, önizlemeleri bekleyen birçok içerik var.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski