Apple, yıllardır kullandığı İOS'a yeni bir isim verebilir !


Apple iOS, şimdiye kadar teknoloji devinin bugüne kadar ürettiği en ikonik yazılımlardan biri oldu. Yazılım aynı zamanda şirket tarafından üretilen diğer platformlara kıyasla maksimum erişime sahip olan yazılımdır. Şirketin geliştirici konferansı WWDC 2020 sadece birkaç gün sonra ve birkaç rapor geliştirici konferansı başlamadan önce büyük bir duyuru olabileceğini iddia etti.

Popüler tipster Jon Posser, bir Tweet aracılığıyla Apple'ın popüler işletim sisteminin adını değiştirebileceğini ima etti. Yeni adın, Apple altındaki işletim sistemlerinin isimlendirilmesinin geri kalanıyla uyumlu olması bekleniyor. iOS yakında iPhoneOS olarak değiştirilebilir. MacOS ve iPadOS'a benzer şekilde, işletim sistemi adı üzerinde çalıştığı cihazın adını içerecek gibi duruyor.


Max Weinbach adında bir başka tipster, aynı tweet'e de benzer söylentileri dinlediğini iddia ederek cevap verdi. Bu doğruysa, duyuruyu yapmak için WWDC doğru olay olabilir.


Geliştirici konferansı 22 Haziran'dan itibaren başlayacak ve bu ilk kez Apple tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Etkinlik 26 Haziran'a kadar devam edecek. Apple geliştiricileri topluluğunun 23 milyondan fazla insanı var.

Etkinlik, geliştiricilere iOS, iPadOS, macOS, tvOS ve watchOS için en yeni güncellemeleri daha ayrıntılı bir şekilde incelemek amacıyla her yıl düzenlenmektedir. Çoğu yıl gibi, iOS da konferanstaki en büyük yıldız olacak.

Geliştiriciler, Apple mühendisleri tarafından yönetilen 100'den fazla teknik ve tasarım odaklı oturumla yeni nesil uygulamaların nasıl oluşturulacağını öğrenme yeteneğine sahip olacaklar.

Ne olacağını tam olarak Apple'ın yeni duyurularıyla görmüş ve öğrenmiş olacağız. Söylentilerin olması büyük tepkileri üzerine çekebilir bu söylemler kullanıcılarda Apple'ı dahada yıldızlaştırdı. Sadece reklam olayı da olabilir. Yeni duyurularla güncel olarak bilgi vereceğiz.



Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski