App store ve Google play'deki en iyi oyun "Among Us"

 


Among Us, yılın en büyük oyunlarından biri oldu ve Sensor Tower'dan gelen yeni veriler sayesinde, mobil cihazlarda kullanıcıların ne kadar çok oynadığı hakkında bir fikrimiz oluşuyor; hem iOS App Store hem de Google Play'deki en iyi oyun oldu.

Sensor Tower, ilk olarak 2018'de piyasaya sürülen Among Us 2020'nin 3. çeyreğinde 100 milyon indirmeyi geçtiğini ve bir sonraki en çok indirilen oyun olan Konuşan Arkadaşım Tom için 68 milyondan fazla indirmeyi önemli ölçüde geride bıraktığını tahmin ediyor.


Görünüşe göre oyun önümüzdeki kısa bir süre için kitlesel olarak popülerliğini sürdürmeye devam edecek gibi duruyor. Ben bunu yazarken bile hâlâ App Store ve Google Play ücretsiz oyun listelerinin birinci sırasında yerini koruyor. Ve 10,50ile bilgisayar ortamında oynayabileceğimiz Among Us şu anda Steam'de en çok oynanan dördüncü oyun, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 ve PUBG gibi güçlü oyunlarla rekabet içinde.

Among Us ayrıca, Temmuz'dan Ağustos'a kadar izlenen saatlerde yüzde 650 artışla Twitch'te de  popülerliğin zirvesine ulaştı. Oyunun popülaritesi, mobil indirmelerde büyük bir artış görülen Discord'a da taşındı. Geliştirici InnerSloth, ilk oyuna odaklanmak için planlanan Among Us'ın devam niteliğindeki oyununu iptal etti.


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski