Snapchat'in yeni özelliği ! Sounds On Snapchat kullanıcılara sunuldu


Snapchat, yeni özelliğini kullanıma sundu. Artık kullanıcılar çekilen her snap'e "Sounds On Snapchat" özelliği ile birlikte müzik ekleyebilecek. İOS sürümü olan telefonlarda kullanılabilen bu özellik lisanslı olan tüm müziklerle kullanıcıların tüm dünyaya hikaye ve mesaj yoluyla direkt paylaşabiliyor. 

Şirket eski popülerliğini sürdürmekte zorlanıyor olsa bile kendini güncel ve yeni tutmak için yeniliklerine devam ediyor. Sounds On Snapchat özelliği bu konuda uygulamaya katılan en yeni özellik oldu.

Peki Sounds On Özelliği Nedir ve Nasıl kullanılır ?

Bu özellikle beraber kullanıcılar çektikleri videolara istedikleri müziği ekleyebiliyorlar. Milyonlarca lisanlı müzik bulunan bu özellikle birlikte kullanıcılar beğendikleri bir müzik olduğunda Spotify, Apple Music ve Soundcloud gibi diğer platformlarda şarkının tamamını dinlemek için Bu Şarkıyı Çal bağlantısına da dokunmaları yeterli olacaktır.


Yeni gelen özellik ne kadar TikTok'u andırıyor olsa bile aslında önemli bir farkı bulunuyor. Video için seçilen herhangi bir müziğin kullanıldığı diğer içeriklerin görüntülenebiliyor olması far yaratan bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Snapchat, TikTok ve Instagram ile daha da fazla rekabet edecek şekilde kendini geliştirmeye devam edecek gibi duruyor.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski