2021 Nissan Qashqai'nin ilk görüntüleri


2021'in ilk aylarında tanıtılması beklenen yeni nesil 2021 Nissan Qashqai'den ilk bilgiler geldi. Yeni nesil Nissan Qashqai'yi ilk olarak bu yaz halka açık yollarda test ettiklerini gördük. Japon otomobil üreticisi ilk teaser görüntülerini yayınladı.

Fotoğrafların çoğu pek fazla bilgi vermiyor. Yoğun şekilde kamufle edilmiş olduğundan detayları anlamak zorlaşıyor. Bununla birlikte, görüntüler bize yeni Qashqai’nin LED gündüz farlarına bir göz atmamızı sağlıyor. Kesin olarak söylemek için muhtemelen çok erken ancak bu düzen, yeni Nissan Juke'un ön cephesine oldukça benziyor.

Daha da önemlisi Nissan, 2021 Qashqai'nin CMF-C tarafından desteklenen Avrupa için ilk modeli olacağını söylüyor. Bu platform ile birlikte 21 kilo kadar hafifleyecek.



Nissan ayrıca yeni Qashqai'nin Avrupa'da iki motor seçeneği ile satışa sunulacağını söyledi. Dizel motor gitti ancak hibrit teknolojisine sahip 1.3 litrelik turbo şarjlı bir gaz motoru sipariş edebileceksiniz. Üretici ayrıntıya girmiyor ancak ünitenin iki farklı güç çıkışıyla satılacağını açıklıyor.


Muhtemelen daha ilginç bir seçenek olan Qashqai'nin güç seçeneği e-power olarak adlandırılıyor. Temelde menzil genişletici tipte hibrit bir güç aktarım mekanizması olduğunu söyleyebiliriz.

Elektrik motoru tarafından kullanılan elektrik enerjisi üreten bir yanmalı motora sahiptir. 


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski