Messenger'a gelen yeni özellikler

 Facebook, kullanıcılara kaybolan mesajlarla sohbet etmenin yeni bir yolunu sunuyor. Messenger ve Instagram yakında geçici mesajlar için yeni bir "kaybolma modu" özelliğine sahip olacak. 

Facebook Messenger, sohbetten çıktığınız anda mesajların kaybolduğu "vanish mode"u duyurdu. Kısa bir süre sonra Instagram'a da gelecek olan özellik dikkatleri çekti.

Uzunca bir süredir kaybolan mesajlar SnapChat'te yer alıyordu. WhatsApp ve Telegram dahil olmak üzere birkaç platformda farklı versiyonları kullanılmaya başlandı.


Etkinleştirildiğinde bir sohbette yukarı kaydırarak kaybolma modunda iken gönderilen mesajlar, konuşmadan çıktığınız anda kaybolur. Ve Snapchat gibi, sohbet ettiğiniz kişi bir sohbetin ekran görüntüsünü alırsa da bilgilendirileceksiniz. 

Messenger da zaten "gizli konuşma" özelliğinin bir parçası olarak kaybolan mesajlara sahipti , ancak birkaç adım ve her mesajın ayrı ayrı kaybolması için bir zamanlayıcı ayarlanması gerekiyordu. Bu özellikle beraber sohbetten çıktığımız anda mesajlar silinebilecek ve uğraşma derdimiz kalmayacak.

Yok olma modu şu anda ABD'deki Messenger kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor ve başka ülkelere ve "yakında" Instagram'da da yayınlanacaktır.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski