2021 Honda Civic sedan'ın ilk tasarımları ortaya çıktı !


Japon Marka yeni Honda Civic modelini Twitch üzerinden tanıttı. Önümüzdeki yılın bahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen otomobilin görüntüsü ve özellikleri oldukça dikkat çekici duruyor.

Honda, önümüzdeki yılın başlarında gelecek olan otomobilinin temsilcisi olduğunu söylüyor. Mevcut modelle aynı platformda giderken, 2021 Civic, dış ve iç mekanlar için tamamen yeni bir tasarıma, daha iyi teknolojiye, daha fazla güvenlik özelliklerine ve hatta birkaç yeni renk seçeneğine sahip olacak

Twitch platformu üzerinden canlı yayınla tanıtılan 2021 Civic prototipi tasarım olarak 10'uncu nesle benzer yönler taşısa da yepyeni bir duruşa kavuşmuş. 2021 Honda Civic sedan prototipi, daha belirgin bir ızgaraya ve LED gündüz sürüş aksanlarına ve daha keskin farlar ile birli ön kısmında yepyeni bir görünüme sahip.



Honda Civic önceki nesillere göre durulmuş gibi gözüküyor olsa da hala sportif bir görünüme sahip. Markanın yaptığı açıklamalara göre 10. nesle göre daha sportif bir şasi ve arttırılmış sürüş keyfi ile birlikte gelecek. Bir çok yeni teknolojik unsuru ve güvenlik sistemi de bu özelliklere eklenen unsurlardan.


Civic prototipinin arka kısmında  füme bir gövde içinde daha büyük bölünmüş arka lambalar ile eskisinden çok daha cesur bir görünüme sahip. İnce bir "arka kenar" spoyleri, Civic'e aerodinamiğe yardımcı olurken profilde daha kapsamlı bir görünüm kazandırıyor ve prototip üzerindeki çift egzoz uçları daha sportif bir görünüm sunuyor.

 Bu otomobil, Solar Flare Pearl boyası ile tanıtılırken, 19 inçlik siyah jantlar içeriyor, her ikisi de Honda'nın sonunda üretim arabasında sunacağı özellikler.

2021 Honda Civic, sedan ve hatchback olarak iki gövde seçeneği ile gelecek. Şirket, coupe'nin sonlandırıldığını duyurdu, ancak Si sedan ve Type R hatchback gelecek nesle devam edeceğini ve standart manuel şanzımanlar sunacağını da belirtti.


2021 Civic'deki en büyük değişikli iç dizaynında gerçekleşiyor. Şirketin sağladığı tek görüntü düz, yatay bir çizgi tasarımı ve çok az düğme gösteriyor. Sade ve ergonomik görünüm olmasını isteyen Honda uzun çalışmalar sonucu istediğine ulaşmış gibi duruyor.

Honda Civic'in içindeki merkezi dokunmatik ekran,prototipte daha sağlam bir 9.0 inç'e büyüklüğünde.  Civic aynı zamanda tamamen dijital bir gösterge paneli sunan ilk Honda ürünü olacak.

Honda Sensing aktif güvenlik ekipmanı opsiyon değil standart olarak geliyor. Şirket henüz ayrıntıları paylaşmaya istekli olmasa da Honda, yeni Civic'in övülen Honda Sensing paketine yükseltmeleri de içeren "birden fazla yeni aktif ve pasif güvenlik sistemine" sahip olacağını söyledi.


 

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski