Twitter'a hikayeler özelliği geldi !


 Twitter'a uzun süren bekleyişin ardından hikayeler özelliği geliyor. Twitter Fleets olarak adlandırılacak özellik herkesin kullanımına açılacak.

Bir süredir Twitter'ın konuştuğu ve belli ülkelerde deneyimlediği hikaye özelliği herkesin kullanımına açılıyor. Twitter'ın yeni Fleets özelliği önümüzdeki günlerde tüm dünya da kullanıma sunulacak.

Twitter Fleets iOS ve Android cihazlarda kullanılacak. Kullanmak isteyen Twitter kullanıcılarının uygulamayı güncel tutmalarında yarar var.


Aslında Twitter Fleets, Instagram'dan çok farklı değil. Dikey modda fotoğraflar paylaşılabilecek ve 24 saat sonunda kaybolacak. Kendi attığınız ya da beğendiğiniz bir tweet'i hikayeye ekleyebileceksiniz.

Fleets gönderileri ana sayfanın en üstünde görülecek. Hikayelere yanıt verme özelliğiyle birlikte attğınız yanıtlar kullanıcının DM kutusuna düşecek. Şuana kadar insanların görüşlerini fikirlerini yansıttığı bir uygulama olarak öne çıkan Twitter şimdi de hikaye özelliği ile öne çıkmayı planlıyor.

Instagram'a hikaye özelliği geldiğinden bu yana insanlar çoğunlukla bu kısmı kullanıyor. Twitter da yükselmeyi hedefleri ancak Twitter bu yeni ekleme için geç mi kaldı?








Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski