Acun Ilıcalı ve Enes Batur Exxen için anlaştı mı ?


Acun Ilıcalı 2021 yılında yayın hayatına başlayacak olan dijital platformu EXXEN üzerinden yayınlanacak içerikler yavaş yavaş çıkmaya başladı. Exxen'de neler olcak? Exxen ne zaman açılacak? Exxen'de kimler olacak?

 Acun Ilıcalının yeni platformu Exxen için çalışmaları son hızla devam ediyor. Daha önce yapılan açıklamalarda Türkiye'nin popüler ve sevilen youtuber'larından Orkun Işıtmak, Reynmen gibi isimlerle çalışacakların duyurmuşlardı.

Youtube 8. yıldönümünü kutlayan Enes Batur instagram hesabından paylaşmış olduğu hikaye ile birlikte Acun Ilıcalı'nın  kurucusu olduğu Exxen platformu için heyecanlandıran bir haber de verdi.



Youtube da 14 milyon takipçiye sahip olan Enes Batur, instagram'dan yayınladığı duyuruda sıradaki hedeflerinden bahsederken en son olarak Exxen ile birden fazla proje üzerine çalıştıklarını belirtti. Projelerin içeriklerine dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.


Exxen’in bünyesinde yer alacak diğer isim ise d YouTube’da Konuşanlar isimli kanalda stand up gösterisi yapan Hasan Can Kaya oldu.  Konuşanlar, son zamanlarda YouTube’un trend içerikleri arasında yer alıyor. Programın son bölümü şu anda trendlerde 1. sırada.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski