Fenerbahçe'nin ilk mobil oyunu yayınlandı

Fenerbahçe SK, ilk mobil oyununu yayınladı. 5 farklı mobil oyun ile geleceğini açıklayan Fenerbahçe, bu oyunlardan ilki olan FuBo Rolls'u yayınladı. Kullanıcılar ücretsiz olarak indirebilecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün dijital yatırımları devam ederken ilk mobil oyunlarını yayınladılar. Oyun sadece Fenerbahçe taraftarlarını değil herkese hitap ediyor. Şuan için yalnızca App Store da bulunan oyun yakın zamanda Play Store'a da gelecek.

İlk ve resmi tek taraftar uygulaması olan Mohikan'ın lanmasnı sırasında Ali Koç Fenerbahçe'nin beş yeni mobil oyunu yayınlayacağını söylemişti. Fubo Rolls, bu beş oyundan ilki olarak App Store’daki yerini aldı.



FuBo Rolls ismindeki oyun, Hi Games ve Moo Moo Games tarafından geliştirildi. Oyunda kanarya şeklindeki karakteri yönlendirerek zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Geçebildiğiniz her bölümdeki rakipleri saf dışı bırakarak bir sonraki bölüme geçiyorsunuz.

FuBo Rolls'u App Store'dan ücretsiz bir şekilde indirebiliyorsunuz. Yakın süre içinde Play Store'a da gelmesi bekleniyor.











Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski