Gmail Kişilerine hızlı erişim için yeni kısayol eklendi

Google, gmail için ek olarak yan panel için yeni bir kısayol ekledi. Bu özellik 23 kasımda kullanıcıların kullanımına sunuldu. Özellik kullanıcılar tarafından kullanılmaya ve kolaylık sağlama görevine başladı.

Google bu özelliği neden ekledi ?

Kullanıcıların rehberindeki kişilere daha detaylı ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak için bu yeni kısayol eklendi.

Google “Bu özellik, Gmail'de bir kişinin adının üzerine geldiğinizde zaten görüntüleyebileceğiniz bilgileri genişletiyor. Yan panelde, işbirliği yaptığınız kişinin kim olduğu, hangi ekipte oldukları ve onlarla daha önce etkileşimde bulunup bulunmadığınız hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu özelliğin ortak çalışmayı ve önemli paydaşlarla bağlantı kurmayı kolaylaştıracağını umuyoruz”

Artık Gmail paneline giriş yapan kullanıcılar bu yan panel kısayolu aracılığı ile, Gmal kullanıcılarının telefon numarası, E-posta adresi, Ekip ve bu ekibin yöneticisi,  ofis ve masa konumu ve Mail sahibi ile daha önce konuşup konuşmadığı gibi temel iletişim bilgilerini kolaylıkla öğrenebilecekler.

Ek olarak yeni gelen kısayol ile birlikte, Gmail kullanıcıları kişileri kişilerine eklemek ve mesajlar göndermek gibi özellikleride üzerinde bulunduracak.

Google, bu özellik üzerinde hiçbir yönetici kontrolü bulunmadığını ve bu özellik için son kullanıcı ayarı bulunmadığını söyledi.

 “Bu özellik, Google Workspace Essentials , Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard ve Enterprise Plus'ın yanı sıra G Suite Basic, Business, Education, Enterprise for Education, Nonprofits ve hatta kişisel Google'a sahip olanlar tarafından kullanılabilir. “

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski