Apple OLED ekranlı yeni iPad Pro serisini piyasaya sürebilir

 

Apple 2021 için iPad pro serisine yeni OLED ekranlar ekleyerek piyasaya sürebilir. Yeni OLED ekranlar iPad pro ailesine gözle görülür derecede parlak renkleri üzerinde bulunduracağını söyleyebiliriz.

Söylentilere göre Apple, iPad serisini mini led ekranlara taşıyacak. Hem LG Displays hem de Samsung , TheElec'in bir raporuna göre yaklaşan iPad Pro modelleri için yeni OLED ekranlar geliştiriyor .

Apple, iPad Pro serisi için şuanda LCD ekranlar veya Liquid Retina ekranlar kullanıyor. Şimdi ekranı yükseltme zamanı gelmiş olabilir.

Raporda Apple için yeni OLED ekranlara yönelik üretimi arttırdığı belirtiliyor. Samsung'un "kırmızı, yeşil ve maviyi birlikte biriktirmek için kaynak malzeme biriktirme odasına bir dağıtım odası eklediği" bildiriliyor. Bu, Samsung'un ekran panelinin iPad Pro'da daha uzun süre dayanmasını sağlayacak yeni bir OLED yapısı oluşturmasına izin verecek. 

Bu arada Apple, 2022 yılına kadar ilk katlanabilir iPhone'unu oluşturmak için katlanabilir ekran paneli için Samsung'a güveniyor ve buna göre çalışmalar yapmaya başlayacak gibi duruyor.

Apple’ın 2020’de katlanabilir ekranlı yeni telefonlar için büyük tedarikçi firmaları ile görüştüğü başka bir söylenti arasında bulunuyor. Apple’ın büyük tedarikçilerde görüşmesindeki en büyük amaç montajının kaliteli bir şekilde yapılması için diyebiliriz.

Apple, ilk katlanabilir iPhone için OLED veya MicroLED paneller kullanabilir. Katlanabilir ekranın yanı sıra Apple, katlanabilir iPhone için özel bir yatak veya menteşe tipi mekanizma sunacak.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski