Google Haritalar'dan büyük adım ! Koronavirüs Google Haritalarda görüntülenebilecek !

Google Haritalar çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Google, haritalara pandemi ile ilgili yeni veriler ekliyor. Bizlere Covid-19 hakkında veriler sağlıyor.

Google haritalar iOS ve Android kısmında Öncelikli olarak ulaşım sağlayan bir yerden bir yere giden insanlar için önemli derecede Haritalarında gösterimini sağladığı yeni güncellemeyi yayınladı. Bu güncelleme ile haritalara baktığımızda tedbir alıp almamamız gerektiği konusunda bilgileneceğiz.

Güncellemenizi tamamladıktan sonra sağ üstte bulunan “covid-19” düğmesine tıklamanız verilere ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Google Haritalar yöneticisi Dane Glasgow , güncellemeyi tanıtan gönderilerin birinde "Şehir dışına çıkıyorsanız ve yerel yönergeler, test siteleri ve başka bir şehirdeki kısıtlamalar konusunda hız kazanmanız gerekiyorsa bu özellikle kullanışlıdır ." açıklamasında bulundu. 

Aynı zamanda toplu taşımanın dolu veya boş olduğu bilgileride yeni güncellemede eklenmiştir. Bu konu hakkında Glasgow, "Küresel olarak Android ve iOS'ta, otobüs, tren veya metro hattınızın dünya çapındaki (verilerin bulunduğu her yerde) gerçek zamanlı geri bildirimlere dayanarak şu anda ne kadar kalabalık olduğunu görmeye başlayacaksınız" dedi.

Ayrıca Haritalar, Android ve iOS için Google Haritalar'dan rezervasyon yaptığınızda veya sipariş verdiğinizde ABD, Kanada, Almanya, Avustralya, Brezilya ve Hindistan'daki paket servisi ve teslimat siparişlerinin gerçek zamanlı durumunu ekliyor. Uygulama ayrıca yiyeceklerinizi ne zaman alacağınızı veya teslimat görevlisinin bulunduğunuz yere ne zaman varmasını bekleyebileceğinizi de söyleyecektir. Beklenen bekleme süreleri ve teslimat ücretleri de uygulamada gösterilecektir.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...

 

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski