The Walking Dead 10. sezonu ne zaman yayınlanacak ?


  Popüler zombi dizisi The Walking Dead'in yeni sezonu geliyor. The Walking Dead yeni sezonu ne zaman? The Walking Dead 10. sezon ne zaman başlayacak? The Walking Dead netflix'e ne zaman gelecek ?

2010 yılında yayın hayatına başlayan ve uzunca bir süre dünyanın en popüler dizilerinden biri olan The Walking Dead'in yayınlanan son sezonu Netflix'e geliyor.

The Walking Daed'in 10.sezonu geçtiğimiz ay final yaptı. Ancak ülkemizde yasal yolarla The Walking Dead izlemenin tek yolu Netflix bunun içinde bbeli bir süre beklememiz gerekiyor. 10. sezon bittikten bir kaç hafta sonra bölümler Netflix'e yükledi fakat sonrasında hiçbir açıklama yapılmadan yayından kaldırıldı.

The Walking Dead yeni sezonu için yeni tarih verildi. 10. sezon tekrar bir değişikliğe uğramazsa 1 Aralık'ta Netflix'de yayınlanacak. 10. sezon, 16 bölümden oluşuyor ancak hem 10. sezonun finalini pekiştirmek için hem de 11. sezonun ön hazırlığı olması için 28 Şubat'ta 10. sezon devam edecek. Bu devam bölümleri 6 bölümden oluşacak ve haftalık olarak yayınlanacak.  The Walking Dead'in 10. sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.


The Walking Dead'in ilk 9 sezonunun tamamı şu anda Netflix de bulunuyor. The Walking Dead dizisinin spin-off (yan dizilerini) dizileri The Walking Dead: World Beyond ve Fear the Walking Dead ise şu anda Amazon Prime Video'dan izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski