Twitter Mavi Tik Özelliğini Tekrar Aktif Hale Getirecek Mi ?

 

Twitter mavi tik özelliğinin alınmasını durdurmuştu. Bu özelliği tekrar aktif hale getirecek mi ?, Ne zaman getirecek ?, Mavi Tik nasıl alınacak ? 

Kullanıcılar bakımından önemli bir yere sahip olan mavi tik gelecek yıl tekrar kullanıma sunulacak. Mavi tik kullanıcıların güvenilir olduğu anlamına getiyor. Mavi tik almak için en önemli etken paylaşımlarınızın aktif olarak devamlılığını sağlamak olacak.

Doğrulanmış rozetler, bir kişinin Twitter'daki kullanıcı adının yanında görünen küçük mavi işaretlerdir. Hesabın güvenilir bir bilgi kaynağı olduğunu belirtirler. Twitter'a göre, doğrulanmış rozetler devlet hesaplarına, şirketlere, markalara, kar amacı gütmeyen kuruluşlara, haber kuruluşlarına, eğlenceye, spora, aktivistlere, organizatörlere ve "diğer etkili kişilere" verilecek. Hangi tür hesapların sonuncusu kapsamına gireceği belli değil Twitter, rozeti almak için hesapların "dikkate değer ve aktif" olması gerektiğini söylüyor.

Yeni Delhi: Sosyal medya platformu bugün bir blog yazısında duyurulan, onaylanan rozetler gelecek yıl Twitter'a geri dönecek. Şirket, üç yıl önce keyfi olarak ödüllendirildikleri yönündeki şikayetleri dinledikten sonra, halka açık doğrulama rozetleri başvurularını durdurmuştu. Twitter, doğrulanmış rozetlerin gelecekte nasıl verileceğine ilişkin bir taslak politika açıkladı ve aynı zamanda kullanıcı geri bildirimlerini almak için bir anket yayınladı.

Ayrıca şirket, doğrulama rozetlerinin otomatik olarak kaldırılmasına yol açacak yeni kriterler de ekledi. Twitter, hareketsizliğin böyle bir kriter olduğunu söylerken, Twitter kurallarının tekrar tekrar ihlal edilmesi başka bir kriterdir. "Ciddi ihlallerin" de "hesabın derhal askıya alınmasına" neden olabileceğini söylüyor. Parodi haber kaynakları, evcil hayvanlar ve kurgusal karakterler vb. Doğrulanmış rozetler verilmez.

Şirket blog gönderisinde, "Tekrarlanan ihlallere dayalı olarak rozetin kaldırılması duruma göre değerlendirilecektir ve otomatik değildir" dedi.

Şirket ayrıca, kullanıcıları rozet için uygun hale getiren bazı kuralları da ayrıntılı olarak açıkladı. Profiller, profil adları, biyografi ve başlık resimleri içermeli, en az altı ay boyunca etkin olmalı ve onaylanmış e-posta adreslerine ve telefon numaralarına sahip olmalıdır.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...

 

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski