Samsung Galaxy Note Serisinin yeni modeli gelmeyebilir

Samsung’un elmas niteliğinde değere sahip telefonu Note serisinin devamı olamayabilir. Belirtilen kaynaklar devamlılığının gelmeyeceği yönünde …

Gerek büyük ekranı gerekse kalemi ile her zaman patronlarımızın gözbebeği olan note serisinin üretimi duracağı yönünde kaynaklar sunulmaya başlandı.

Samsung, Note'u ilk kez 2011 yılında piyasaya sürdü, daha büyük ekran modelleri için pazarda yeni bir çığır açtı ve Apple Inc'i geçerek o yıl ilk kez dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi haline gelmesine yardımcı olmuştu.

Şu anda, Güney Koreli teknoloji devinin 2021 için Galaxy Note'un yeni bir versiyonunu geliştirme planları olmadığını belirten üç kaynak, planların kamuya açık olmaması nedeniyle tanımlanmayı reddettiğini söyledi.

Bunun yerine Galaxy S serisinin en üst modeli olan S21'in bir stylus'a sahip olacağı ve Samsung'un katlanabilir telefonunun bir sonraki sürümünün ayrı olarak satılacak bir stylus ile uyumlu olacağı belirtildi.

İkinci bir kaynak, normalde Note'a yönlendirilen şirket geliştirme çabalarının şimdi katlanabilir telefon yelpazesine aktarılacağını söyledi.

Samsung bu konuda yorum yapmayı reddetti.

Araştırma firması Counterpoint'te analist olan Tom Kang, Samsung'un Note serisinin satışlarının bu yıl beşte 8 milyona düşmesinin beklendiğini, S serisinin satışlarının ise 5 milyon düşüşle 30 milyonun altına düşmesi beklendiğini söyledi.

"Bu yıl prim talebi azaldı ve birçok kişi yeni ürün aramıyor" dedi.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski