İphone özelleştirme nasıl yapılır İOS 14

2010 yılından beri iPhone’lar genel olarak kilitli özelleştirilemez tasarım ve yazılıma sahip bir sistemdi. Yeni İOS 14 ile birlikte pek çok farklı uygulamalar ve kendi arayüzünüzü özelleştirebileceğiniz hale getirildi.

İOS 14 ile birlikte artık, duvar kağıdınıza uyacak şekilde saati ve not widget'larını süslemek, her bir uygulama simgesini eşleştirmek için tamamen yeniden canlandırmak veya telefonunuzun estetiğini gerçekten benzersiz kılmak için özel temalar mevcut duruma geldi.

İlk olarak yapılması gereken ana temel bileşen telefonunuzu İOS 14’e güncellemek olacaktır. Güncellemenin ardından aşağıdaki adımlardan hangisini sever iseniz uygulayabilirsiniz.

İOS 14 güncellemesi ile sadece en temel uygulamaların yerleşik Widget işlevine sahip özellikler getirildi. Bunun nedeni kısmen güncellemenin hala oldukça yeni olması ve bazı geliştiricilerin uygulama mağazasında yayınlamadan önce widget'larını mükemmelleştirmesi olabilir. Bunu öğrenmek ve genel olarak uygulamak basit olduğu için uygulama belirterek örnek vermek istedim.

Ücretsiz olarak farklı birçok arayüz olacağı ve bu arayüzlerin günden güne Apple sürüm güncelledikçede artacağı açıktır. Yazılımsal ve ve kodlama tarzı bir şeyle sizleri uğraştırmadan herkese yararlı olması amacı için direk konuya geçiş sağlıyorum. Uygulama mağazasından veya başka bir deyişle App Store’dan Widgetsmith ve Glimpse 2 (ücretsiz) gibi uygulamalar indirerek farklı arayüzler tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Bu ve bunlara benzer pek çok uygulama vardır elbette. Bunlardan en yararlı olacağını düşündüğüm uygulamaları belirttim. Uygulamaların içindeki tema tasarım veya özelleştirmeler kişiye özel olduğu için uzun uzun anlatıpta detaya girmek istemedim.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski