Büyük dosyalar nasıl gönderilir ?

 

Büyük Dosyaları paylaşmak hepimiz için her zaman sorun yaratmıştır. İnternette uzun zaman dolaşmışızdır ancak en fazla 100 mb a kadar dosya paylaşımı yapabilmemize izin verilmiştir. Bu yazımda sizlere deneyimlediğimiz bir dosya paylaşım sitesinden bahsedeceğim.

Gerek mobil uygulamalar gerekse internet sitelerinde uzun uğraşlar sonucunda en son olarak dosya paylaşmak için aradığımız onca yoldan sonra sıkılarak bırakmışızdır.

Bu internet sitesi ile 5GB’a kadar üye olmadan dosya paylaşımı sağlayabileceksiniz. Büyük dosya paylaşımı sizler için daha kolay olacak.

Sitemizin ismi SendGB, uygulamaya giriş yaptığımızda karşımızda ücretli versiyonlar bulunan bir ara yüzle karşılaşacaksınız. İlk başta ücretli olarak görünüyor olsa da dosya paylaşımı kısmına giriş yaptığımızda ücretsiz olarak 5GB’a kadar dosya paylaşımı sağlayabildiğinizi görebileceksiniz.

5GB’dan fazla dosya paylaşımı için ek ücret ile karşılaşacak olsanızda 5GB genel dosyalarınız için yeterli olacaktır.


Daha önceki yazımda WeTransfer’den bahsetmiştim. Bu uygulama ile başarılı olamaz iseniz WeTransfer’e Giriş yaparak oradada 2GB a kadar büyük dosya paylaşımı sağlayabileceksiniz. 

WeTransfer hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için ; WeTransfer

SendGB’a girerek büyük dosya paylaşımı yapmak için; SendGB

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski