Kia Sportage JBL Black Edition tanıtıldı


Kia yeni modeli Sportage JBL Black Edition'un tanıtımını yaptı. 

Standart Sportage'a göre değişiklikler arasında siyah 17 inç alaşım jantlar, gövde renginde kapı kolları, yeni ön ve arka koruma plakaları, yeni bir radyatör ızgarası ve parlak siyah tavan rayları yer alıyor. Özel üretim model aynı zamanda özel olarak Phantom siyah metalik boya ile sunulurken, iç kısmı siyah deri döşeme kaplamaya sahip diyebiliriz.

JBL Black Edition, Sportage "3" ü temel alıyor, bu da ön ve arka park sensörleri, panoramik bir sunroof, LED farlar ve 360 ​​derecelik park kamerası dahil olmak üzere iyi bir standart donanım yelpazesi aldığı anlamına gelir. Alıcılar ayrıca sekiz inçlik bir bilgi-eğlence sistemi, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ve ısıtmalı bir direksiyon simidi alıyor.

Kia, bir subwoofer, bağımsız bir amplifikatör ve gösterge paneli için yeni bir ön merkez hoparlörü içeren sekiz hoparlörlü bir JBL stereo sistemi ekledi. Alıcılar ayrıca fiyata dahil olan ücretsiz bir kablosuz JBL hoparlör eklendi.

Sportage JBL Black Edition'da iki motor mevcuttur. Seri, 174bg ve 265Nm tork üreten turboşarjlı 1.6 litrelik dört silindirli bir benzinli motorla açılıyor. Ünite, 8.9 saniyelik 0–62mph zaman sunar ve 35.3mpg'lik WLTP yakıt ekonomisi rakamları talep etmektedir.

Bunun üzerinde, 48 voltluk hafif hibrit sistemle donatılmış 1.6 litrelik dört silindirli bir dizel motor bulunuyor. Güç aktarım mekanizması 134bhp ve 320Nm tork çıkışına sahip - ve 0–62mph süresi 10.8 saniyede benzinli ünitelerden daha yavaşken, yakıt ekonomisi iddia edilen 50.4mpg WLTP rakamları ile büyük ölçüde iyileştirildi.

Her iki güç aktarma organı da standart olarak altı ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiş durumda, ancak iki ünite ekstra almak için karşılığında ek ücretler ödenmesi ile yedi vitesli çift kavramalı otomatik olarak sunulabilir. 

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Otomobiller hakkındaki diğer yazılarımız için ; Otomobil Haberleri

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski