Spotify 2020 yılında en çok dinlediğiniz şarkıların özetini yayınladı


 Spotify, kullanıcılarına özel olarak oluşturduğu 2020 Özetini kullanıcılarına sundu. 2020'de en çok dinlediğiniz şarkı, podcast, ve sanatçılara ulaşabileceksiniz. Özelliğin her kullanıcı için farklı sonuçlar sunması, kullanıcıları özel hissettiriyor.

Spotify, dün itibariyle Türkiye ve Dünya genelinde en çok dinlenen şarkı ve sanatçıların listelerini yayınlamıştı. Bugün ise Spotify kullanıcıların merakla beklediği Kişisel 2020 Özetini yayınladı. Üstelik Spotify'da neler yaptığınızı, neleri keşfettiğinizi, hangi türleri daha çok tercih ettiğinizi de öğrenebiliyorsunuz Bu seneki toplam dinleme sürenizi de görebiliyorsunuz.


Spotify Kişisel Özeti'ne bu sene yalnızca mobil uygulamalardan erişilebilecek. Uygulama da özet kısmı hikayeler şeklinde görüntülenirken doğrudan Instagram ve Twitter hikayenizde paylaşabileceksiniz. #SpotifyWrapped etiketini kullanarak paylaşımda yapabilirsiniz.

Spotify'ın yeni özelliğinde, 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı ilk kez ne zaman dinlediğini, kaç kez dinlediğini, en çok hangi gün dinlediğini görüntüleyebiliyor. Etkileşimli bir deneyim sunan Spotify, en çok dinlenen şarkıcının ya da en çok dinlediğiniz türün tahmin edilebilmesini sağlayan anketlerden oluşan hikayelerde gösteriyor. 


Spotify, 2020 Kişisel özetinin yanı sıra her kullanıcıya özel olarak "2020'de En Çok Dinlediklerin" isminde çalma listesi de oluşturuldu. Sırasıyla en çok dinlediğiniz 100 şarkıyı bu listeden dinleyebilirsiniz.

Sizlerde Spotify'daki 2020 özetinizi görmek için buradan bulunan bağlantı ile kendinize ait listenize ulaşabilirsiniz.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...





Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski