Whatsapp Web’e görüntülü arama özelliği geliyor

 

Whatsapp Web versiyonu için görüntülü ve sesli arama için çalışmalara başladı. Bu özellik aktif olduğunda kullanıcılar bilgiyardan Whatsapp Web’e girerek görüntülü ve sesli konuşma yapabilecekler.

Whatsapp Web kullanıcılar bakımından hem internette gezmek hem de mesajlardan geri kalmamak için kullanıcılar için büyük önem teşkil ediyor. Whatsapp’ın Web uygulamasını kullanırken telefonlar ile aynı senkronizasyon ile çalışarak aynı anda hem telefonda hemde bilgisayarlar üzerinden ulaşılabilir halde mesajlara sahip oluyor.

Whatsapp koronavirüs döneminde Web versiyonu için çeşitli yeni özellikler getirmişti. Örnek verecek olursak en belirgin kullanıcılar tarafından bilinen karanlık mod diyebiliriz. Şimdi ise Whatsapp Web uygulamasına Görüntülü ve sesli görüşme özelliği getirmek için harekete geçti.

Whatsapp Web Görüntülü ve Sesli Görüşme dönemi başlıyor

Whatsapp Web için herkesin aradığı görüntülü ve sesli görüşme özelliği uzun zamandır kullanıcılar tarafından bekleniyordu. Whatsapp bu bekleyişi sonlandırmak için harekete geçti. Özellik kullanılırken kullanıcılar aynı zamanda mesajlaşabilecekler. Yani hem görüntülü veya sesli konuşurken hemde mesajlaşılabilecek. Whatsapp’ın yeni Web versiyonu geldiğinde kullanıcılar tıpkı Android ve iOS sürümlerinde olduğu gibi görüşmeler sağlanabilecek.

Whatsapp Web Görüntülü ve Sesli Görüşme özelliği şuanda test aşamasında yani beta sürecinde. Beta süreci belirli kullanıcıların kullanımı için açılarak test edilmesi amacıyla açılmış bir yenilik diyebiliriz. Yakın zamanda bu özelliğin kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

 

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski