Sony, Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldırdı

Sony Interactive Entertainment , resmi web sitesinde yaptığı açıklamada, son gişe rekorları kıran oyun Cyberpunk 2077'yi geliştirici CD Projekt Red'den PlayStation'dan "bir sonraki duyuruya kadar" kaldıracak .

Sony, oyunu PlayStation Store'u kullanarak satın alan herkese tam para iadesi de sundu.

Sony şu şekilde açıklamada bulundu :

"SIE, yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak için çabalıyor, bu nedenle PlayStation Store üzerinden Cyberpunk 2077'yi satın alan tüm oyunculara tam bir geri ödeme sunmaya başlayacağız" diyor. "SIE ayrıca bir sonraki duyuruya kadar Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan kaldıracak."

Yayınlandıktan sonra, birçok oyuncu Cyberpunk 2077 ile, özellikle eski, temel PS4 konsolunda birden çok hata ve sorun bildirmişti. Bu haftanın başlarında, CD Projekt Red , oyunu konsolda satın alan herkese para iadesi teklif etti , ancak insanları oyunun satın alındığı perakendecilere veya dijital mağazalara yönlendirdi.

CD Projekt Red açıklamasında şu sözlere yer verdi :

"Öncelikle, oyunu prömiyer yapılmadan önce temel son nesil konsollarda göstermediğiniz ve sonuç olarak satın alma işleminizle ilgili daha bilinçli bir karar vermenize izin vermediği için sizden özür dileyerek başlamak istiyoruz" CD Projekt Red kendi web sitesinde  ve  Twitter'da yayınlanan bir mesajda söyledi  . "PlayStation 4 ve Xbox One'da daha iyi oynaması için daha fazla dikkat etmeliydik. " Konsolunuzdaki oyundan memnun değilseniz ve güncellemeleri beklemek istemiyorsanız, kopyanızı iade etmeyi seçebilirsiniz."

 

Birçok kullanıcı, GameStop gibi mağazalardan veya PlayStation Store gibi dijital mağazalardan para iadesi almanın zor olduğunu gördü ; bu, muhtemelen Sony'nin kuma bir çizgi çekmesine ve tam geri ödeme yapacağını açıkça belirtmesine neden oldu. Açık olmak gerekirse, oyunu satın aldıysanız ve para iadesi istemiyorsanız, oynamaya mükemmel şekilde devam edebilirsiniz.

CD Projekt Red şu anda oyun için bir dizi "büyük yama" üzerinde çalışıyor. İlki Ocak 2021'de, ikincisi ise Şubat'ta yayınlanacak. CD Projekt Red'e göre bu yamalar oyunla ilgili en çok öne çıkan sorunları ele alacak.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Oyunlar Hakkındaki Diğer yazılarımız için ; Oyun

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski