Apple MagSafe şarjlı yeni MacBook Air tasarımını planlıyor

Apple'ın MacBook Air için MagSafe şarjının iadesini de içeren yeni bir tasarım üzerinde çalışmaya başladı. Bloomberg , güncellenmiş MacBook Air'in bu yıl veya 2022'de çıkabileceğini ve mevcut modelden daha ince ve daha hafif olacak şekilde tasarlandığını bildirdi.

Apple, 13 inçlik ekrandaki küçültülmüş çerçeveler sayesinde MacBook Air'i daha küçük hale getirebilir ve bildirildiğine göre dizüstü bilgisayarda iki USB 4 bağlantı noktası içerecek. Apple, Kasım ayında mevcut MacBook Air'de M1'i piyasaya sürdükten sonra, yeni nesil ARM tabanlı işlemcilerini de bu yeni MacBook Air'e dahil edecek .

Apple'ın manyetik şarj sistemi MagSafe'in de bu MacBook Air tasarımıyla geri dönmesi bekleniyor. Bloomberg daha önce , MacBook Pro için güncellenmiş MagSafe'in eski hap şeklindeki tasarıma benzer olacağını bildirmişti.

Bloomberg ayrıca, Apple'ın MacBook Air'in 15 inçlik daha büyük bir versiyonunu düşündüğünü ancak bu planları iptal ettiğini belirtti. Bu yeni MacBook Air tasarımının mevcut dizüstünün "daha üst uç sürümü" olduğu ve Apple'ın M1 sürümünü satmaya devam etmesi bekleniyor.

Yeni bir MacBook Air tasarımına dair söylentiler, TF International Securities analisti Ming-chi Kuo'nun Apple'ın iPad Pro gibi köşeli kenarları olan büyük bir MacBook Pro yeniden tasarımını planladığını açıklamasından sadece bir hafta sonra geldi . Apple'ın ayrıca MagSafe manyetik şarj konektörünü MacBook Pro'ya geri getireceği söyleniyor.

Apple'ın yeni MacBook Air'i bu yılın ilerleyen aylarında görünebilir. 

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Apple hakkındaki diğer yazılarımız için ; Apple

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski