YouTube Hashtag özelliğini kullanıma sundu

YouTube, hashtag'lerin açılış sayfalarını - bu belirli hashtag'lerle videoları gösteren sayfalar yayınladı. YouTube, bu yeni özelliğin, kullanıcıların hashtag'ler aracılığıyla videoları keşfetmesine yardımcı olacağını söylediği Google destek sayfasında bununla ilgili bir paylaşım yaptı. 

Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformları yıllar boyunca kapsamlı bir hashtag kullanırken, YouTube şimdiye kadar sadece yüzeye çıkmıştı. Yeni hashtag açılış sayfalarına hem Android hem de iOS üzerindeki YouTube uygulamaları ve masaüstü sürümü üzerinden erişilebilir.

YouTube'un çalışma takımından Jensen , Google destek sayfasında YouTube'da hashtag kullanımının, içerikleri birlikte gruplayarak kullanıcıların videoları keşfetmesine yardımcı olacak şekilde değişeceğini paylaştı . Şimdiye kadar, YouTube'da bir hashtag'e tıklamak, belirli bir hashtag'i birçok ilgili içerikle birlikte kullanan videoları gösterecekti. Güncellemeyle, bir hashtag'e tıklamak, kullanıcıyı yalnızca belirli hashtag'i kullanan videoları içeren özel bir sayfaya götürmeye başladı.

Google, bu hashtag için ayrılmış sayfanın, en iyi videoların en üstte görüneceği şekilde sıralanacağını söyledi. Kullanılan Hashtag'e tıklandığında maksimum görüntüleme sayısına göre düzenlenmemiş videoları gösterdiğini fark ettiğimiz için Google'ın "en iyi videolar" ile ne demek istediğini değerlendirmek zor. Sıralama filtresi olarak ne kullanıldığı hakkında net bir bilgi yok. Bununla birlikte, hashtag açılış sayfaları, sadece kelime öbeğini aramaya kıyasla videolar için daha spesifik sonuçlar gösterir.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Youtube hakkındaki diğer yazılarımız için ; Youtube

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski