TikTok Yeni Soru&Cevap özelliği ekliyor

Tiktok içerik üreticilere soruların yöneltilmesi ve kullanıcıların daha aktif bir şekilde kullanımını sağlamak amacı ile Canlı yayında içerik üreticilerine soru sorabileceğiniz ek bir seçenek ekleyecek. 

TikTok, kullanıcıların içerik oluşturuculara  daha sonra gelecek video kliplerde yanıtlanabilecek sorular sormasına olanak tanıyan yeni seçeneğinin lansmanıyla içerik oluşturucular ve hayranları arasında daha fazla etkileşim sağlamak istiyor.

Uygulama analisti Sam Schmir tarafından yayınlanan  (ve Matt Navarra tarafından paylaşılan ) bu ekran görüntülerinde görebileceğiniz gibi , seçilen içerik oluşturucular artık yeni soru sorma işlevini açma seçeneğine sahip. Bu seçenek daha sonra kullanıcıların içerik oluşturucuların profili aracılığıyla soru sormasına olanak tanır - etkinleştirildiğinde yorum bölümünde yeni Soru ve Cevap simgesini görebilirsiniz.

Kullanıcılar İçerik üreticiler canlı yayın yaparken soru-cevap özelliği ile sorularını sorabilecekler.

İçerik oluşturucular daha sonra sorguyu yeni bir video için bir bilgi istemi olarak kullanabilir - diğer profil ziyaretçileri de bir içerik oluşturucuya sorulan soruların listesini görebilir ve Her birini beğenme, aynı zamanda ele alınmasını istedikleri sorgular için bir oylama biçimi olarak görebilir.

Hayran etkileşimini teşvik etmenin ve uygulama içindeki bağlantıyı en üst düzeye çıkarmanın ilginç bir yolu. Elbette, kullanıcılar bir TikTok canlı akışı sırasında mesaj yolu aracığı ile her zaman soru sorabildiler, ancak bu, hayranların o anda bulunmak zorunda kalmanın aksine, düşündükleri gibi sorular bırakmasına olanak tanıyor. Yani yazdıkları yazıların soru olarak yayıncının karşısına çıkması hedefleniyor.

Bu özellik kullanıcıların ve içerik oluşturucuların etkileşime girmesini ve uygulamaya daha sık geri gelmesini sağlar, ancak aynı zamanda içerik oluşturucuların, gelecekteki etkileyici pazarlama ortaklıkları ve gelişmekte olan topluluk için etkileri olan takiplerini sağlamlaştırmalarına da yardımcı olabilir.

Henüz hangi içerik üreticilerin seçeneğe erişimi olduğu belli değil, ancak bazı TikTok kullanıcıları bu seçeneği uygulamada gördüklerini bildirdi.

TikTok; "Video ve CANLI'daki Soru-Cevap özelliği test aşamasındadır ve önümüzdeki haftalarda bunu İçerik Oluşturucu Hesaplarına sahip daha fazla kullanıcıya sunmayı hedefliyoruz. Test sırasında, bu yalnızca herkese açık İçerik Oluşturucu Hesapları olan içerik oluşturuculara sunulacaktır. > 10.000 takipçiye sahip ve ayarlarında özelliği etkinleştirmiş / açmış ve ayrıca Creative Learning Fund programımızdan güvenli listeye alınmış bazı içerik oluşturucular. Tüm izleyiciler soru gönderebilecek. "

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Sosyal Medya hakkındaki diğer yazılarımız için ; Sosyal Medya


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski