Cyberpunk 2077 1.1 Yaması ile Sorunlar ve Hatalar çözülüyor

Cyberpunk 2077 için ilk büyük güncelleme Cyberpunk'ın resmi twitter hesabında duyuruldu. Yeni güncelleme kötü şöhretli buggy oyunu için hata düzeltmeleriyle dolu. Cyberpunk paylaştığı tweet'te , geliştirici CD Projekt Red, güncellemenin gelecekteki yamalar için "zemin hazırladığını" söyledi.

1.1 yaması, Cyberpunk 2077’nin zorlu lansmanından bir aydan fazla bir süre sonra geliyor . Oyun'un yeni yamasında, özellikle eski konsollardaki hatalar ve sorunları düzeltmek için daha fazla çalışma sağlandığını söyleyebiliriz. CD Projekt Red, bazı sorunları gidermeye çalışmak için üç düzeltme yayınladı . Sony, oyunu PlayStation Store'dan çekti ve 17 Aralık'ta tam geri ödeme yapmaya başladı , ancak oyun hala mağazaya geri dönmedi.

CD Projekt Red, başka bir büyük yamanın bunu takip edeceğini duyurdu ve stüdyo bunu, 1.1 yaması "sonraki haftalarda" gelecek "daha büyük, daha önemli bir güncelleme" olarak tanımladı. Stüdyo ayrıca 2021'in ikinci yarısında PlayStation 5 ve Xbox Series X için oyunu optimize etmek için ücretsiz bir güncelleme yayınlamayı hedefliyor.

Cyberpunk 2077 yeni yaması hakkında detaylı bilgi edinmek için; Cyberpunk 2077 Yama 1.1 

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Oyunlar hakkındaki diğer yazılarımız için ; Oyun


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski