Google Mobil cihazlar için tasarımını yeniliyor

Google mobil cihazların arayüzündeki görünüm ve arama kapasitesini daha fazla basitleştime amacı ile kendi tasarımını yenileniyor. Farkı anlatmak ve kendi gözleriniz ile görmeniz için aşağıdaki resme göz gezdirebilirsiniz.

Google duyurusunda, Mobil arama sonuçlarının nasıl görüneceğini yeniden tasarladığını duyurdu. Bu yeni tasarımı yöneten Aileen Cheng yayınanan duyuru blogunda, "İnsanların aradıklarını daha hızlı ve daha kolay bulabilmeleri için biraz basitleştirmek için bir adım geri atmak istedik" dedi.

Yeni tasarım, sayfanın üst kısmına daha fazla bilgi koyuyor ve bazı görsel karmaşayı azaltıyor; bu da aradığınızı bulmak için sizi çok aşağı kaydırmaya zorlamadan sonuçların ayrıştırılmasını kolaylaştıracaktır.

Yenilenen tasarım, hızlı bir şekilde taranması daha kolay olması amaçlanan daha büyük ve daha kalın bir metne sahip olacak ve sonuçlarda Google'ın yazı tipinin daha fazlasını göreceksiniz. Kısmen azaltılmış gölgeler sayesinde, arama sonuçları ekranınızın genişliğini daha fazla kaplayacaktır. Google ayrıca, yenilediği tasarımın dikkati dağıtmadan önemli bilgileri vurgulamaya yardımcı olmak için rengi "daha bilinçli olarak" kullanacağını söylüyor.

Google, yenilenen tasarımını önümüzdeki günlerde kullanıma sunacağını söylüyor.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Google hakkındaki diğer yazılarımız için ; Google

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski