İphone 12 pro' nun özellikleri sızdırıldı! İşte İphone 12 Pro' nun şaşırtan özellikleri!



İphone 12 Pro, 2020 serisinin iddia edilen üst düzey iPhone'unun yüksek yenileme hızı 120Hz ProMotion ekran, 3x arka kamera zoom ve geliştirilmiş bir Face ID ile karşımızda olacak.

Rapora göre, iPhone 12 Pro modeli için iki ekran seçeneği olacak - 6.1 inç ve 6.7 inç. Her ikisinin de İpad Pro'da görüldüğü gibi 120Hz yenileme hızı sunması bekleniyor. Raporda, pilin gereksinimine göre tasarruf edilmesi için ekranın dinamik olarak kayabileceğini iddia ediyor.



Tüm bu güç tüketimini desteklemek için iPhone 12 Pro'nun da 4400mAh kapasitesinde büyük bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Çünkü bu özellikleri daha düşük bir batarya boyutuyla eşleştirmek İphone 12 pro'nun tutulmamasına sebep olabilir.

Raporu incelemeye devam ettiğimizde, Apple'ın daha geniş bir bakış açısıyla gelebileceğinden Face ID'yi geliştireceği iddialarını görüyoruz. İyileştirilmiş düşük ışıklı fotoğraf çekmenin yanı sıra görüntü sabitleme  özelliği de beklentiler arasında yer alıyor.

Geçen ay hazırlanan başka bir raporu incelediğimizde , Apple'ın üst düzey (pro,plus,max vs.) iPhone modellerini “büyük bir sonbahar yenilemesinin bir parçası olarak” yeniden tasarlamaya hazırlandığını öne sürdüğünü hem hazırlanan raporda hem kendimiz incelediğimizde Apple'ın bu şekilde yeni tasarımlar izlediğini söyleyebiliriz.



Bu yılki iPhone'larda daha önceki modellerine nazaran çentik boyutu azaltılabilir. İncelediğimiz raporda, “Apple, gelecek tasarımlarda selfie kamera ve Face ID sensörleri için ekranın üst kısmındaki kesimi kaldırmayı araştırıyor ve bu yılın modellerinde bu çentiği küçültme olasılığı yüksek” şeklinde bir açıklamayla karşılaştık.


Sızıntılara baktığımızda görünüş olarak , yeniden tasarlanan yönlerin yakın zamanda başlatılan iPad Pro'dan ödünç alınacağını iddia ediyor. Yani İpad pronun bazı özelliklerini İphone 12 Pro'da görmemiz olağan bir durum. İPhone 11 Pro modellerinde bulunan kavisli yuvarlak köşeler yerine düz paslanmaz çelik kenarlar sunduğu söyleniyor. Ayrıca, en yeni nesil iPhone modellerinin eğimli kenarları yerine eski İphone modellerinde karşılaştığımız İphone düz ekranlar sundukları söylentiler arasında.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski